Europa League: Manchester United – Anderlecht

Analiza meciuri

Manchester United – Anderlecht

Multa lume se astepta ca Manchester United sa castige meciul din Bruxelles, insa n-a fost asa pentru ca tabela a aratat la final scorul de 1-1. Abia dupa partida de pe Old Trafford vom afla care echipa se va califica in semifinale.

Manchester United

Englezii sunt favoriti, avand in vedere ca vor fi sprijiniti de un numar mare de suporteri. Inainte de acest duel a invins-o cu 2-0 pe Chelsea, tot pe stadionul Old Trafford si i-a crescut sansele sa termine pe o pozitie ce duce in Champions League. Manchester United ocupa locul 4 in clasamentul din Premier League, la 4 puncte distanta de rivala Manchester City si mai are de jucat cateva restante. Credem ca Mourinho va face tot posibilul sa castige trofeul Europa League, calificandu-se astfel direct in grupele celei mai tari competitii dintre cluburi. Asadar, ne asteptam sa o vedem pe United jucand ofensiv inca din primul minut, in disputa cu Anderlecht. Pe lista accidentatilor se afla: Smalling, Rooney, Mata si Jones.

Anderlecht

Este nevoita sa castige sau sa termine la egalitate cu conditia sa inscrie doua goluri, pentru a se califica. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, belgienii trebuie sa joace mult mai ofensiv fata de cum au facut-o acum 7 zile pe teren propriu. In prima mansa a egalat in minutul 86, prin golul marcat de tanarul mijlocas Dendoncker. Etapa trecuta din campionat a invins-o cu 1-0 pe Oostende si este pe primul loc la 6 puncte distanta de rivalele Club Brugge si Gent. O veste buna e ca va reveni in primul 11, golgheterul echipei, Teodorczyk. Nu va evolua in aceasta disputa fundasul Najar.

{{notification_msg}}