Europa League: Maccabi Tel Aviv - Ferencvaros

Analiza meciuri

Maccabi Tel Aviv - Ferencvaros

Dupa ce in urma cu o saptamana au remizat 1-1, Maccabi Tel Aviv si Ferencvaros vor decide in acest duel avansarea in runda secunda de calificari pentru Europa League. Israelienii de la Tel Aviv au mai multa exterienta in competitiile europene si se afla in postura de favoriti.

Maccabi Tel Aviv

Pentru a ne dovedi rolul de favorita cat si sa nu-si dezamageasca fanii din Tel Aviv, va trebui sa adopte un stil de joc mai agresiv si mai ofensiv in acelasi timp. In meciul de saptamana trecut au avut mult noroc, prin golul marcat de rezerva Atara, abia in minutul 91; ce a reusit sa stabileasca scorul final 1-1. Acesta este si motivul pentru care ne asteptam ca Atara, sa evolueze inca din startul acestei partide. Antrenorul Ivic s-a folosit deja de doi jucatori proaspat veniti, din totalul de trei - fundasii Amadou si Saborit, pe cand atacantul Schechter inca isi asteapta debutul.

Ferencvaros

Cu siguranta regreta faptul ca au pierdut victoria, dupa ce au fost la doar un pas de a o obtine. Mijlocasul Spirovski reusind sa isi aduca echipa in avantaj in minutul 61, dar o singura greseala in minutele de prelungiri i-a costat scump. In finalul partidei, echipa isi pierde si al doilea atacant, dupa accidentarea lui Lanzafame, care a fost inlocuit de fundasul central Leandro. Cu toate acestea, aceasta mutare defensiva nu le-a adus rezultatul dorit, iar acum vor fi nevoiti sa riste mai mult in acest retur din Tel Aviv. Ne asteptam la introducerea celui mai bun atacant al echipei din sezonul trecut - Bode, in locul noului venit Finnbogason. Pozitia lui Lanzafame, urmand a fi ocupata de noua achizitie, mijlocasul ucrainean Petryak.

 

{{notification_msg}}