Europa League: Leipzig - Salzburg

Analiza meciuri

Leipzig - Salzburg

Leipzig obtine calificarea in grupele Europa League in urma celor trei runde de calificare, in care nu a suferit nici o infrangere. Salzburg rateaza calificarea in Champions League, dar ocuparea pozitiei a treia in grupa ii ofera bilet de participare in Europa League. Startul sezonului intern ii gaseste intr-o forma mult mai buna pe cei de Salzburg, ei au reusit victorii in toate cele sapte etape.

Leipzig

Au avut un parcurs bun in calificarile Europa League, reusind un numar de trei victorii si trei remize. Cat despre debutul din Bundesliga, cu siguranta nu se pot declara multumiti - nu aduna nici un punct din intalnirea cu Dortmund, desi au fost la conducerea partidei in startul acesteia. In etapa doi remizeaza cu Dusseldorf, iar saptamana trecuta reusesc prima victorie a sezonului, pe teren propriu cu Hannover. In care combinatia ofensiva Werner - Forsberg a inceput sa dea rezultate.

Salzburg

Campioana sezonului trecut in Austria, rateaza mult dorita participare in grupele Champions League. In calificarile celei mai importante competitii europene, au trecut cu bine in prima faza de Shkenija, dar apoi in mod suprinzator Steaua Rosie a reusit sa intoarca un rezultat de 2-0 in ultima mansa. In schimb, acest esec nu le-a afectat evolutiile interne, bifand victorii in toate cele sapte etape. Ultimile doua adversare, Admira si St. Polten au fost invinse cu acelasi scor 3-1, toate cele sase goluri fiind marcate de jucatori diferiti. Din lista jucatorilor indisponibili se numara atacantii Preljak si Daka, si mijlocasul Dabbur.

{{notification_msg}}