Europa League: Feyenoord Rotterdam – Manchester United

Analiza meciuri

Feyenoord Rotterdam – Manchester United

Dupa doua zile in care am avut meciuri din Champions League, joi seara se vor juca primele dueluri din grupele Europa League. Vom incepe prin analiza partidei dintre Feyenoord si Manchester United. Echipa din Rotterdam ocupa primul loc din campionatul Olandei, dupa 5 etape, iar United vine dupa o infrangere suferita in fata rivalilor de la Manchester City. Va fi prima intalnire directa dintre aceste doua cluburi.

Feyenoord Rotterdam

A inceput noul sezon bine si spera sa fie capabila sa se lupte pentru titlu cu PSV si Ajax pana la finalul campionatului. Este adevarat ca a pierdut in partida de Supercupa, in fata celor de la PSV cu 1-0, insa in prima liga din Olanda, este singura echipa cu maximum de puncte, dupa 5 etape. A marcat pana acum 15 goluri, ceea ce inseamna o medie de 3 goluri pe meci si a incasat doar doua. Din cele spuse, rezulta ca atacantii lui Feyenoord sunt in mare forma, cu toate ca Elia s-a accidentat si a fost inlocuit cu noul venit, Berghuis. In rest, lotul a ramas cam acelasi, iar antrenorul Bronkhorst nu are vreun motiv sa schimbe primul 11, inaintea meciului cu Manchester United. Pe lista accidentatilor se regasesc: Hahn, Nelom. Heek si Vermeer.

Manchester United

Pana acum cateva zile puteam spune ca Manchester United a avut parte de un start perfect de sezon, avand in vedere ca a triumfat in primele 4 dispute, insa in weekend-ul trecut a fost invinsa pe teren propriu cu 2-1 de rivala, Manchester City. A castigat Supercupa Angliei, dupa ce s-a impus cu 2-1 in fata fostei campioana, Leicester, iar in primele 3 etape din Premier League a obtinut numarul maxim de puncte. In a 3 a etapa a castigat foarte greu in deplasarea de la Hull, multumita unui gol inscris de Rashford in finalul partidei. Acesta a fost titular alaturi de Martial si de Ibrahimovici in derby-ul cu City, insa nu au putut sa o scape pe United de esec. Este posibil sa vedem acum in Europa League, o echipa de start combinata, cu jucatori noi, care nu prea au intrat pe teren in partidele din Premier League.

{{notification_msg}}