Europa League:CSKA Moscova - Arsenal

Analiza meciuri

CSKA Moscova – Arsenal

Dupa ce am aflat semifinalistele din Liga Campionilor, joi seara se vor afla semifinalistele din Europa League, Arsenal are un avans de trei goluri dupa scorul de 4-1 din meciul tur si pleaca cu prima sansa la calificare, ei invingand pentru prima oara pe cei de la CSKA in partidele directe.

CSKA Moscova

CSKA va incerca sa anuleze rezultatul din tur si sa se califice in semifinale, dar pentru asta trebuie sa joace mult mai bine in defensiva si sa marcheze goluri. Echipa a marcat in ultimele sase partide disputate, iar in ultima etapa din campionat au pierdut cu 2-1 contra lui Dinamo Moscova punand astfel capat unei serii de trei victorii consecutive. CSKA este la opt puncte in spatele liderului Lokomotiv, iar pentru acest meci fundasii Schennikov, Fernandes si Vasin sunt accidentati si nu vor fi in teren.

Arsenal

Arsenal vine relaxata pentru aceast sfert de finala ei beneficiind de rezultatul de 4-1 din meciul tur si este foarte aproape de o calificare in semifinale. Arsenal isi doreste foarte mult sa castige aceasta competitie, ceea ce ar fi echivalent cu prezenta in editia viitoare a Ligii Campionilor, in campionat ei fiind la 13 puncte in spatele locului patru ocupat de Tottenham. In Premier League ei au invins in ultimele trei meciuri disputate acasa, iar in ultima etapa au folosit mai multe rezerve si au invins cu 3-2 pe Southampton. Acum Wenger probabil v-a trimite cel mai bun prim 11 in teren, o calificare in semifinale fiind mult mai importanta. Aubameyang este suspendat, iar Cazorla si Mkhitaryan sunt accidentati si nu vor fi pe teren

{{notification_msg}}