Europa League: Celta Vigo – Manchester United

Analiza meciuri

Celta Vigo – Manchester United

Putem spune ca cea de-a doua semifinala Europa League, are o echipa favorita si aceasta este Manchester United, care se va duela cu Celta Vigo. Jucatorii antrenorului Mourinho nu sunt in cea mai buna forma si vor fi unii absenti. Pe de alta parte, Celta vine dupa 3 infrangeri consecutive in La Liga, dar inca se afla la mijlocul clasamentului si cu siguranta va face tot posibilul sa treaca de Manchester United. Va fi prima confruntare dintre aceste doua cluburi de fotbal.

Celta Vigo

A fost invinsa o singura data pe teren propriu in acest sezon de Europa League, de catre ucrainienii de la Sahtior Donetsk, iar in celelalte 5 meciuri de acasa a bifat 3 victorii si doua remize. Este adevarat ca nici un adversar nu a fost de calibrul lui Manchester United si ramane de vazut ce vor putea face spaniolii in dubla cu “diavolii rosii”. Din acest motiv antrenorul Berizzo a hotarat sa joace cu rezervele in partida trecuta cu Athletic Bilbao, pe care a pierdut-o cu 3-0, dar jucatorii cei mai importanti vor fi disponibili pentru duelul de joi seara. In precedentele doua runde din Europa League, Celta a trecut de Genk si FK Krasnodar. Blanco, Rossi si Planas vor lipsi fiindca sunt accidentati.

Manchester United

Oaspetii din Manchester au bifat pana acum 11 victorii si 6 remize, inaintea acestei confruntari cu Celta Vigo si a inscris putine goluri. Toate acestea ne arata ca Mourinho se bazeaza mai mult pe defensiva decat pe atac. O mare problema o reprezinta accidentarea lui Rooney, Mata, Pogba si Ibrahimovic, care vor fi indisponibili pentru duelul cu Celta. De asemenea vor lipsi si Smalling, Rojo, Jones si Shaw, asa ca Mourinho este nevoit sa faca mai multe modificari in primul 11. In Premier League, Manchester United ocupa locul 5 si se afla in continuare in lupta pentru un loc ce duce in Champions League, chiar daca a remizat in ultimele doua etape cu Swansea si Manchester City.

{{notification_msg}}