Europa League: AS Roma – Olympique Lyon

Analiza meciuri

AS Roma – Olympique Lyon

Asa cum ne-am asteptat, prima mansa a fost spectaculoasa si s-au inscris 6 goluri. Lyon a castigat cu 4-2, dupa ce a fost condusa. Credem ca si partida din retur de pe stadionul Olimpico va fi una atractiva, mai ales ca AS Roma evolueaza mult mai bine acasa in acest sezon.

AS Roma

Acum 10 zile a pierdut pe teren propriu in Seria cu 2-1, disputa cu Napoli, insa pana atunci a bifat o serie de 12 victorii. Jucatorii antrenorului Spaletti s-au impus cu 3-0 in etapa trecuta, in fata celor de la Palermo. In prezent se afla pe locul secund si are un avantaj de doua puncte fata de napoletani. Pe de alta parte, este la 8 puncte in spatele liderului Juventus. Asadar, in mare parte Roma este tot mai departe de titlu. In prima mansa din semifinalele Cupei Italiei a pierdut cu 2-0 in fata rivalilor de la Lazio si de asemenea are doua goluri de recuperat in mansa secunda din optimile Europa League, cu Lyon. Vor absenta Perotti si Florenzi, dar va reveni in primul 11, Rudiger.

Olympique Lyon

Evolueaza destul de bine in ultime vreme si in ultimele 7 partide a inregistrat 6 victorii si o remiza. A castigat 3 meciuri consecutiv in Ligue 1, in care a reusit sa marcheze de 13 ori in confruntarile cu Metz, Toulouse si Dijon. Pe de alta parte, runda trecuta a eliminat-o pe Alkmaar din Europa League, castigand cu 7-1 acasa si cu 4-1 in deplasare. In duelul cu Roma, a aratat ca este in forma, pentru ca a fost condusa de doua ori si s-a impus cu 4-2. Din acest motiv credem ca antrenorul Genesio va folosi acelasi prim 11, cu exceptia lui Rafael care s-a accidentat si va fi inlocuit de Jallet.

 

{{notification_msg}}