Europa League:Arsenal - FC Koln

Analiza meciuri

Arsenal – FC Koln

Arsenal, care este si marea favorita la castigarea Europa League anul acesta o intalneste in primul meci din faza grupelor pe FC Koln, ocupanta locului cinci in campionatul Germaniei. Arsenal a terminat si ea pe locul cinci in Anglia, dar diferenta de valoare este mare intre aceste echipe si este de asteptat ca Arsenal sa invinga, acesta fiind si primul meci intre aceste echipe in competitiile europene.

Arsenal

Arsenal, o echipa care juca regulat in Liga Campionilor, a ajuns anul acesta doar in Europa League si este cotata ca principala favorita la castigarea trofeului, lucru ce i-ar califica automat in grupele Ligii Campionilor anul viitor. In campionat Arsenal a castigat puncte doar acasa, unde a invins pe Leicester si pe Bournemouth, in vreme ce in deplasare au pierdut la Stoke si la Liverpool. La inceputul sezonului ei au castigat Supercupa Angliei, dupa ce au invins pe Chelsea si spera sa inceapa si Europa League cu o victorie. Antrenorul Wenger nu se poate baza pe Coqeulin si pe Cazorla in acest meci, acestia fiind accidentati.

FC Koln

Koln revine dupa mult timp in competitiile europene dupa ce sezonul ttrecut a terminat pe locul cinci in campionat, aceasta fiind o mare realizare avand in vedere faptul ca acum patru ani ei evoluau in liga secunda. Un mare merit il are antrenorul Stoger, acesta facand din ei o echipa competitiva cu toate ca sezonul acesta echipa inca nu a castigat vreoun meci in campionat din trei etape jucate, fiind si singura echipa fara niciun punct acumulat. De aceea este de asteptat ca ei sa aiba mari probleme in meciul cu Arsenal, fiind lipsiti si de aportul lui Josic, Risse si Sorensen in acest meci.

{{notification_msg}}