Europa League:AC Milan - Arsenal

Analiza meciuri

AC Milan – Arsenal

Multiplele campioane ale Italiei si Angliei se intalnesc in acest meci de Europa League, Milan este mimentan pe locul sapte in Italia, iar Arsenal este pe sase in Anglia. Aceste echipe nu au mai castigat de mult timp campionatele in tarile in care joaca iar ultimul meci direct intre ele a fost acum sase ani de zile, atunci cand Milan a eliminat-o pe Arsenal in Liga Campionilor.

AC Milan

Fanii lui Milan asteapta victoria in acest meci, Milan fiind momentan in cea mai buna forma de la inceperea campionatului. Sosirea antrenorului Gatusso a adus un plus de agresivitate, eu castigand din ultimele 13 partide jucate 10 meciuri, iar alte trei terminandu-se la egalitate. Milan s-a calificat si in finala Cupei Italiei, iar in Europa League au eliminat in etapa precedenta pe bulgarii de la Ludorets. In campionat ei sunt pe locul sapte la egalitate de puncte cu echipa de pe locul sase Sampdoria si sunt la opt puncte de locurile ce duc in Liga Campionilor. Fundasii Conti si Antonelli sunt singurii jucatori indisponibili pentru acest meci.

Arsenal

Arsenal trece printr-un moment prost, ei pierzand ultimele patru meciuri disputate, printre care finala Cupei Ligii cu 3-0 contra lui Manchester City. Castigarea trofeului Europa League a ramas singurul mod in care ei pot sa participe in sezonul viitor in Liga Campionilor deoarece in campionat sunt la 13 puncte in spatele locului patru ocupat de Tottenham. Fundasul Monreal, mijlocasul Cazorla si atacantii Lacazette si Aubameyang sunt accidentati si nu vor juca in aceasta partida.

{{notification_msg}}