Euro 2016: Italia - Spania

Analiza meciuri

Italia - Spania

Italia va intalni Spania in reeditarea finalei ultimului campionat european disputat in Polonia si Ucraina. Aceasta intalnire va conta pentru faza optimilor de finala si se anunta cel mai strans meci de pana acum. Finala de acum 4 ani a fost dominata clar de spanioli care s-au impus atunci cu 4-0, ultimul meci intre cele doua echipe a fost un amical disputat in martie care s-a incheiat cu o remiza 1-1.

Italia

Italia a debutat la acest turneu final impotriva Belgiei, care parea cel mai greu adversar din grupa, au reusit un joc tactic excelent prin care au reusit sa opreasca ofensiva belgiana iar pe contraatac au reusit sa mercheze de doua ori pentru scorul final de 2-0. In meciul cu Suedia au asteptat pana in ultimele minute pentru a marca si astfel si-au asigurat prezenta intre cele mai bune 16 echipe de pe continent. In ultimul meci cu Irlanda au odihnit mai multi jucatori si au pierdut cu 1-0. Pentru acest meci italienii nu au probleme de lot.

Spania

Spania a venit la Euro 2016 pentru a-si apara titlul castigat in urma cu 4 ani impotriva Italiei. In faza grupelor au invins Cehia si Turcia dar au pierdut primul loc dupa ce au fost invinsi in meciul decisiv cu selectionata Croatiei. Au condus cu 1-0 in acel meci dar au cedat pe final, acea infrangere i-a trimis sa joace impotriva Italiei si chiar daca vor trece de italieni vor avea meciuri grele pana in finala pentru ca au multe echipe grele pe partea lor de panou cum ar fi Germania, Franta si Anglia. Vicente del Bosque a folosit aceiasi formula de joc in toate cele 3 partide din grupa si cel mai probabil va trimite in teren aceiasi echipa

{{notification_msg}}