Euro 2016:Austria - Ungaria

Analiza meciuri

Austria - Ungaria

Doua echipe din Europa Centrala se vor intalni in aceasta seara pe stadionul din Bordeaux iar meciul va conta pentru grupa F.  Obiectivul celor doua echipe a fost calificarea la acest turneu final mai ales pentru Ungaria care nu a mai jucat la un turneu final de ceva timp. Ultimul joc intre cele doua echipe a fost un meci amical in 2006 cand Ungaria s-a impus cu 2-1.

Austria

Austria a fost una din cele mai bune echipe din campania de calificare pentru acest turneu final, nu au pierdut nici un meci in faza grupelor si au avut ca adversari pe Rusia si Suedia. Problemele pentru ei au inceput sa apara dupa calificare in meciurile amicale unde au pierdut 3 partide cu Elvetia, Turcia si Olanda. Singurele victorii din amicale le-au reusit impotriva Maltei si Albaniei. Primul 11 va ramane acelasi care a stralucit in campania de calificare iar in privinata lotului nu au probleme cu jucatori accidentati sau suspendati.

Ungaria

Ungaria s-a chinuit in campania de calificare dar au crezut in sansa lor si s-au calificat la un turneu final dupa 30 de ani. Au terminat pe locul 3 in grupa dupa Irlanda de Nord si Romania iar in playoff-ul de calificare au reusit sa treaca de Norvegia. In amicalele de dupa calificare nu s-au descurcat prea bine iar cea mai mare problema a lor e faza ofensiva. In ultimul amical inaintea acestui turneu final au jucat cu Germania dar au pierdut fara drept de apel cu 2-0. Antrenorul Strock a convocat mai multi vetereani pentru acest turneu printre care portarul Kiraly si mijlocasul Gera.

{{notification_msg}}