Elvetia SuperLiga: FC Zurich - Sion

Analiza meciuri

FC Zurich – FC Sion

Dupa trei etape jucate, ambele echipe stau foarte bine in campionat, Zurich are doua victorii si un egal, in timp ce Sion are doua victorii si o infrangere si a fost eliminata recent si din Europa League. Ultimele meciuri directe intre aceste doua echipe au fost acum doi ani de zile si Sion s-a impus in primul meci, celalalt terminadu-se egal.

FC Zurich

Zurich nu a pierdut niciun meci in acest campionat, invingand pe rivalii din oras, Grasshoppers cu 2-0, pe Thun acasa cu 2-1, iar in ultima etapa au facut egal in deplasare cu Lugano 0-0. Antrenor a ramas Uli Forte si acesta a folosit cam aelasi 11 de jucatori in toate meciurile doar Rodriguez l-a inlocuit pe accidentatul Kone. Dintre nou venitii la echipa doar Frey si Pa. Modou s-au impus si probabil vor fi in teren in acest meci din primul minut.

FC Sion

Sion a inceput campionatul cu un nou antrenor, Paolo Tramezzani si acesta a inregistrat doua victorii cu Thun si Laussane, ambele in deplasare si ambele cu scorul de 1-0, dar in ultimul meci au pierdut cu cei de la St. Gallen. Sion a fost eliminata si din Liga Europa in turul trei preliminar de catre cei de la Suduva dupa ce au pierdut in deplasare si au facut egal acasa. Echipa se confrunta si cu multe accidentari, nou-venitul Dimarco, mijlocasul Mveng si atacantul Cumart fiind indisponibili pentru acest meci.

{{notification_msg}}