El Clasico:Real Madrid - FC Barcelona

Analiza meciuri

Real Madrid - Barcelona

El Clasico din acest sezon se anunta foarte spectaculos pentru ca cele doua echipe sunt despartite de 3 puncte in clasament si mai sunt putine etape pana la final. Madrilenii ocupa prima pozitie in clasament cu 75 de puncte dar au si un meci mai putin disputat iar in cazul unei victorii se pot considera campioni. In turul campionatului cele doua echipe au remizat 1-1 pe Camp Nou.

Real Madrid.

Jucatorii Realului abordeaza acest meci dupa o calificare in semifinalele Champions League in fata celor de la Bayern Munchen.  Au castigat meciul de la Munchen cu 2-1 iar pe teren propriu au pierdut la acelasi scor, aceasta fiind si singura infrangere pe teren propriu din acest sezon, a fost nevoie de cele doua goluri ale lui Cristiano Ronaldo din prelungiri pentru a transa calificarea in detrimentul madrilenilor. Acest meci ii poate transforma in campioni dar Zidane nu a putut menaja nici un jucator in meciul cu Bayern, a facut acest lucru in ultima etapa de campionat impotriva celor de la Gijon intr-un meci in care au obtinut greu victoria. Zidane nu are probleme cu jucatorii inaintea acestui meci iar Bale a revenit dupa accidentare si e posibil sa intre in primul 11.

Barcelona

Catalanii depind de acest meci pentru a mai salva ceva in acest sezon dupa eliminarea din Champions League. Eliminarea din sferturile Ligii a fost corecta pentru ca Juventus a fost echipa mai buna, calificarea s-a decis in mare parte la Torino unde au pierdut cu 3-0 iar pe teren propriu nu au mai reusit minunea din meciul cu PSG. In ultima etapa de campionat au trecut pe teren propriu de Real Sociedad cu 3-2. Louis Enrique are o problema mare in acest meci pentru ca Neymar e suspendat.

{{notification_msg}}