Duel spectaculos în La Liga: FC Sevilla – Atletico Madrid

Analiza meciuri

FC Sevilla – Atletico Madrid

Aceste este un derby din La Liga si in afara de numele echipelor, ne uitam si peste potizia lor in clasament. Atletico este liderul si are un punct mai mult decat ocupanta locului 3, Sevilla. Ambele evolueaza bine in grupele Champions League, unde Sevilla a bifat doua victorii si o remiza, in timp ce Atletico a triumfat in toate cele 3 partide, fara sa primeasca gol. De asemenea nici in La Liga nu au fost infrante si sunt singurele echipe cu punctaj maxim obtinut pe teren propriu. In ultimii ani Atletico a fost mai buna in confruntarile directe, iar sezonul precedent s-a impus in Sevilla cu 3-0.

FC Sevilla

A inceput foarte bine acest sezon si a intrerupt seria negativa, in care nu a mai castigat acasa in La Liga. In ultimele 17 luni nu a inregistrat nici o victorie pe teren propriu, perioada in care a jucat 22 de meciuri. Sambata trecuta a invins-o pe Leganes cu 3-2. A condus cu 2-0, iar la un moment dat a fost egalata, insa multumita golului marcat de noul intrat Sarabia, a obtinut cele 3 puncte. Apoi a urmat o noua victorie in Champions League, cu 1-0, in fata celor de la Dinamo Zagreb. In total sunt 4 triumfuri si o singura infrangere in meciul din Super Cupa, din startul sezonului. Antrenorul Sampaoli face modificari destul de des in primul 11, fiindca are la dispozitie multi jucatori pe care se poate baza. Tremoulonas , Carrico si Krohn-Dehli sunt accidentati. Ne asteptam sa-i vedem in echipa de start pe Kiyotaka, Ben Yedder, Ganso si Sarabia.

Atletico Madrid

Este invincibila in acest nou sezon si se pare ca se va lupta pentru titlu cu Barcelona si Real Madrid, asa cum a facut-o in ultimii ani. Are ambitii mari in Champions League, unde a disputat recent doua finale cu marea rivala, Real Madrid. Pana acum in faza grupelor a inregistrat 3 victorii la limita cu 1-0 si nu a incasat nici un gol. Asta denota ca are o defensiva foarte buna, asa cum ne-am obisnuit sa o vedem. In etapa trecuta a primit un gol in disputa cu Granada. Carrasco a fost cel care a inscris de 3 ori pentru Sevilla in acea partida si alaturi de Tiago si Gaitan, a facut un meci grozav. De asemenea Carasco a marcat si in Champions League, acum cateva zile, in Rostov. Saul Niguez, Gimenez si Augusta vor lipsi pe motiv ca sunt accidentati, iar probabil Gameiro va fi titular.

{{notification_msg}}