Duel spectaculos în Cupa Regelui Spaniei: FC Barcelona – Atletico Madrid

Analiza meciuri

FC Barcelona – Atletico Madrid

Este mansa secunda a semifinalei si dupa meciul din tur Barcelona este favorita. Catalanii au castigat cu 2-1 pe Vicente Calderon, iar acum vor juca acasa unde se intampla foarte rar sa piarda. In etapa trecuta din La Liga, ambele au triumfat, Atletico in disputa cu Leganes si Barcelona a invins-o pe Athletico Bilbao. Confruntarea directa din turul campionatului s-a incheiat cu scorul de 1-1 pe Camp Nou.

FC Barcelona

Are sanse mari sa ajunga din nou in finala Cupei Regelui Spaniei si sa castige trofeul. Pana acum doar Athletic Bilbao i-a creat cateva probleme in aceasta competitie. In duelul din campionat cu bascii din etapa precedenta a triumfat cu 3-0 si nu a jucat cu cel mai puternic prim 11. Antrenorul Enrique le-a dat o noua sansa unor jucatori care au fost in scadere de forma in partidele precedente. Vidal si atacantul P.Alcacer care a marcat, au fost inclusi in echipa de start. Pe de alta parte, Mascherano, J.Alba, L.Suarez si Rakitic au fost rezerve. Barcelona trebuie sa fie foarte atenta in acest meci si cel mai probabil vor fi in teren din primul minut toti jucatorii de clasa pe care ii are la dispozitie. Pe lista indisponibililor se afla: Iniesta, Dignea, Rafinha, Busquets si Neymar.

Atletico Madrid

Trebuia sa joace mult mai bine acasa si sa nu piarda pentru a avea sanse reale la calificare. N-a fost asa si acum are nevoie sa faca cel mai bun meci al sezonului pentru a o invinge pe Barcelona in deplasare. S-a luptat greu cu cateva echipe ca sa ajunga in semifinalele Cupei, cu toate ca a intampinat adversari destul de modesti. Atletico este prezenta in saisprezecimile Champions League, iar in La Liga ocupa locul 4. Etapa trecuta a castigat cu 2-0 acasa in fata celor de la Leganes. Inainte de asta, a inregistrat 3 remize si a fost invinsa de catalani in prima mansa cu 2-1, dupa care antrenorul Simeone a facut cateva modificari in primul 11. Gaitan, Juanfran si F.Torres au fost titulari, ultimul din ei reusind sa marcheze cele doua goluri. Va lipsi mijlocasul Gabi, din cauza cartonaselor galbene primite.

{{notification_msg}}