Duel pentru promovare în Championship: Barnsley – Millwall

Analiza meciuri

Barnsley – Millwall

Duminica va avea loc pe cunoscutul stadion Wembley, cel de-al doilea meci care va decide, ce echipa va promova in Championship, Barnsley sau Millwall. Barnsley a terminat pe locul 6 in liga, dar in play-off a reusit sa o elimine pe ocupanta echipa de pe pozitia a treia, Walsall. Millwall a fost a 4 a la sfarsitul campionatului si runda trecuta a eliminat-o pe Bradford din play-off. In intalnirile din campionat, Barnsley s-a dovedit a fi invigatoare in ambele dueluri.

Barnsley

Avand in vedere ca acest meci se va juca pe teren neutru, ambele echipe au sanse egale sa promoveze, mai ales ca in ultima parte a sezonului au aratat o forma deosebita. Barnsley a pierdut ultima data in luna aprilie, dupa care a urmat o serie de 5 victorii si 3 remize, ajungand in aceasta finala cu Millwall. Runda trecuta a trecut de Wallsall dupa ce a castigat acasa cu 3-0 si in deplasare cu 3-1. Tanarul antrenor Heckingbottom a avut o contributie mare la aceste rezultate foarte bune ale echipei. A venit pe banca tehnica a lui Bransley acum 4 luni, insa a reusit sa faca ca echipa sa evolueze mai bine in campionat, intr-o perioada scurta de timp. A castigat Fotball League Trophy, dupa ce in finala de pe Wembley a invins-o cu 3-2 pe Oxford. Din aceste motive credem ca Barnsley va incepe partida in forta. Pe lista accidentatilor sunt: Watkins, Bree si R. Williams.

Millwall

A petrecut ultimele doua sezoane in League One si isi doreste sa revina in Championship. Sunt aproape de acest obiectiv, pentru ca acum are o echipa foarte buna. A casitgat ultimele 4 meciuri din campionat, iar in semifinala din play-off, a eliminat-o pe Bradford, dupa ce s-a impus in deplasare cu 3-1, iar pe teren propriu a terminat la egalitate 1-1. In retur Millwall a pierdut doar de 3 ori, ceea ce ne arata ca antrenorul Harris a facut treaba buna la echipa. Jucatorii lui Millwall au reusit sa marcheze in ultimele 8 confruntari, iar Morison si Gregory au inscris in total 32 de goluri. Nu-i vom vedea in finala de pe Wembley pe Romeo si Cummings.  

{{notification_msg}}