Duel pentru promovare în Bundesliga: Holstein Kiel – Wolfsburg

Analiza meciuri

Holstein  Kiel – Wolfsburg

Este meciul retur al barajului, dintre echipa de top din liga secunda Kiel si Wolfsburg care s-a impus in prima mansa pe teren propriu cu scorul de 3-1. Kiel a sperat ca poate sa produca o surpriza, insa cu putin noroc ar fi obtinut un rezultat mai bun, dar va incepe acest duel cu un dezavantaj de doua goluri. Trebuie sa precizam ca aceste doua formatii s-au intalnit saptamana trecuta pentru prima data in istorie.

Holstein Kiel

Se afla destul de departe de accederea in Bundesliga, avand in vedere ca in meciul tur a pierdut cu 3-1. Golul marcat inca le da sperante fanilor, care au fost multumiti de jocul echipei din partida tur. La un moment dat, tabela arata scorul de 1-1 si a avut doua mari sanse ca sa marcheze. Cu siguranta nu se vor da batuti, deoarece jucatorii lui Kiel au evoluat excelent acasa in liga secunda, unde au primit foarte putine goluri. In ultima etapa din campionat a invins-o pe Braunschweig cu scorul de 6-2. Va evolua cu cel mai puternic prim 11, fiindca nu sunt jucatori accidentati.

VfL Wolfsburg

Are sanse mari sa ramana in prima liga, insa nu trebuia sa fie in aceasta postura, avand in vedere ca are jucatori de calitate. In ultimul meci din Bundesliga a reusit sa o invinga cu 4-1 pe Cologne, iar in primul duel din baraj a fost aproape sa repete scenariul. A deschis scorul, dupa care s-a trezit egalata, insa si-a creat un avantaj important, marcand inca de doua ori. Nu trebuie sa se relaxeze mai ales in defensiva, deoarece in ultimele 5 meciuri a primit gol. Antrenorul Labbadia nu poate conta pe Origi si Verhaegh, fiind accidentati.

{{notification_msg}}