Duel pe Stamford Bridge: Chelsea – Middlesbrough

Analiza meciuri

Chelsea – Middlesbrough

Ultimul meci al etapei cu numarul 36 din Premier League va fi un duel intre doua echipe aflate in partile opuse ale clasamentului. Chelsea este liderul si are cu 53 de puncte mai mult decat penultima clasata, Middlesbrough. Totusi, oaspetii mai au sanse sa scape de retrogradare si vor da totul in aceasta disputa de pe Stamford Bridge, in timp ce gazdele sunt foarte aproape de castigarea unui nou titlu de campioana. Confruntarea din tur s-a incheiat cu victoria la limita cu 1-0 a lui Chelsea si s-a conturat cel de-al 7 lea triumf consecutiv in fata lui Middlesbrough.

Chelsea

Cu siguranta Chelsea va incerca sa obtina cele 3 puncte, mai ales ca va duce si mai aproape de cel de-al 6 lea titlu in Premier League. Dupa infrangerea suferita de Tottenham in weekend-ul acesta, are 4 puncte avans si isi poate mari avantajul la 7 puncte, cu 3 meciuri inainte de finalul sezonului. Jucatorii antrenorului Conte s-au impiedicat de doua ori recent, cand au pierdut in deplasare cu Manchester United si acasa cu Crystal Palace, dar si-au revenit rapid si au castigat in ultimele doua etape cu Everton si Southampton. Chelsea mai are de jucat finala FA Cup cu Arsenal, asa ca poate aduce doua trofee in vitrina clubului, tinand cont ca antrenorul Conte nu se confrunta cu probleme de lot.

Middlesbrough

Cu doua etape inainte, toata lumea o vedea pe Middlesbrough ca si retrogradata, dar a castigat cu 1-0 in fata celor de la Sunderland si a remizat 2-2 cu Manchester City. Totusi inca este foarte greu pentru jucatorii antrenorului Agnew, deoarece cu 3 etape inainte de final au cu 6 puncte mai putin decat ocupanta locului 17, Hull, dar atat cat sunt sanse matematice inca mai spera. Middlesbrough va avea parte de duel extrem de dificil acasa la Chelsea, insa singura solutie e sa joace ofensiv, fiindca daca va pierde isi poate face bagajele pentru Championship. Pe lista indisponibililor se afla Ayala, Leadbitter si Valdes.

{{notification_msg}}