Duel pe Santiago Bernabeu: Real Madrid - Espanyol

Analiza meciuri

Real Madrid - Espanyol

Confruntarile dintre echipele din Madrid si cele din Barcelona sunt tot timpul interesante, cu toate ca aceasta nu poate fi considerata un derby. Uitandu-ne in clasament, dupa primele 4 etape, il putem considera un meci important avand in vedere ca Real Madrid este pe pozitia secunda, iar Espanyol pe locul 4. Gazdele au bifat 3 victorii si o remiza, dintre care un triumf in Champions League, in timp ce oaspetii s-au impus de doua ori in La Liga, o data au terminat la egalitate, iar intr-o partida au fost infranti. In campionatul trecut ambele au castigat cate o partida in confruntarile directe.

Real Madrid

A pierdut Supercupa Europei in fata rivalilor de la Atletico Madrid, dupa care au inregistrat 3 victorii, insa a jucat slab cu toate ca a marcat de 10 ori in aceste partide. In prima etapa a remizat in deplasare cu Athletic Bilbao, scor 1-1. A primit gol dupa jumatate de ora de joc si a reusit sa egaleze la mijlocul celei de-a doua reprize. Acum se afla in spatele rivalei Barcelona, la doua puncte distanta. Trebuie sa adaugam ca in Champions League, Real Madrid a invins-o pe Roma cu 3-0. Ramane de vazut ce modificari va face in primul 11, antrenorului Lopetegui.

Espanyol

In primele 4 etape a evoluat destul de bine, mai ales in cele doua meciuri castigate fara gol primit. Dupa remiza cu Celta, a invins-o pe Valencia cu 2-0, o echipa ce evolueaza in Champions League. Cel mai slab joc l-a facut la Alaves, unde a condus in prima repriza, iar in partea secunda a inasat doua goluri in scurt timp si a pierdut meciul. Antrenorul Rubi a folosit aceeasi echipa de start ca si in partida cu Valencia, chiar si in urmatoarea etapa cu Levante. Sergio Garcia a marcat si scorul final a fost 1-0. Sambata seara va absenta Da.Lopez, insa o veste buna e ca va reveni O.Duarte.

{{notification_msg}}