Duel pe Anfield Road: Liverpool – Stoke

Analiza meciuri

Liverpool – Stoke

Ultimul meci al etapei cu numarul 18 din Premier League, va fi un duel intre ocupanta locului 3 , Liverpool si Stoke City care are cu 16 puncte mai putin si se afla pe pozitia a 12 a. Liverpool a castigat in precedentele doua etape, in timp ce Stoke a obtinut doua puncte. In sezonul trecut s-au intalnit de 4 ori, din care intr-un meci a triumfat Stoke, iar celelalte dueluri au fost castigate de echipa de pe Anfield.

Liverpool

Din acest motiv ne asteptam ca Liverpool sa bifeze o noua victorie impotriva celor de la Stoke, mai ales ca este in lupta pentru titlu. In prezent, jucatorii antrenorului Klopp sunt la 9 puncte in spatele liderului Chelsea. In ultimele doua etape s-a impus in deplasarile cu Everton si Middlesbrough, iar inainte a pierdut pe terenul celor de la Bournemouth si a remizat acasa cu West Ham. A reusit sa obtina cele 3 puncte in partida cu Everton, multumita golului marcat de Mane in ultima faza. Klopp nu va putea conta pe Matip, Coutinho si Ings, dar o veste buna e ca vor reveni pe teren Sturridge si Can.

Stoke

Se afla undeva la mijlocul clasamentului, la 12 puncte distanta fata de o pozitie ce duce in Europa League si are cu 7 puncte mai mult decat Sunderland, care este in zona retrogradabila. In primul rand isi doreste sa scape de emotiile retrogradarii, iar apoi se gandeste sa urce in partea de sus. Are o evolutie variabila, fiindca a trecut printr-o serie de 5 victorii, o remiza si o infrangere, insa in precedentele 3 partide a avut parte doar de esecuri, in fata celor de la Southampton, Leicester si Arsenal. In acele meciuri antrenorul Hughes a fost nevoit sa gaseasca solutii, deoarece echipa sa a ramas cu un om mai putin pe teren, iar in disputa cu Leicester a avut un avantaj de doua goluri si tot a pierdut. Din aceasta cauza Hughes va face modificari in primul 11. Pe lista indisponibililor se afla numerosi jucatori precum: Cameron, Butland, Arnautovic, Bardsley, Afellay si Munies.

{{notification_msg}}