Duel pe Alianz Arena: Bayern Munchen – Werder Bremen

Analiza meciuri

Bayern Munchen- Werder Bremen

Aceste doua rivale au obiective diferite in acest sezon, Bayern este lider cu sanse mari sa castige din nou titlu, iar Werder Bremen este in partea de jos a clasamentului si la cum stau lucrurile acum, va duce o batalie pentru ramanerea in Bundesliga. Bayern a fost invinsa acum doua etape, pentru prima data in sezonul acesta, iar in ultima etapa a remizat fara goluri in Dortmund. Werder si-a imbunatatit jocul si vine dupa 3 meciuri fara infrangere, cu doua victorii consecutive si 8 goluri marcate. In intalnirea din tur, Bayern Munchen a castigat cu 1-0.

Bayern Munchen

Pentru Bayern lucrurile stau bine in campionat unde este pe primul loc si are cu 5 puncte mai mult decat urmaritoarea din Dortmund, in schimb in Champions League trebuie sa fie foarte atenta in returul optimilor de saptamana viitoare cu Juventus. Acum doua etape Mainz a reusit spre uimirea tuturor sa-i invinga pe bavarezi la ei acasa, dupa care a urmat rezultatul de egalitate favorabil, cu Borussia Dortmund. In ultimele 4 dueluri Bayern a castigat doar o data, lucru ce se intampla foarte rar. Avand in vedere ca saptamana viitoare va juca un meci decisiv pentru calificarea in sferturile de finala Champions League, antrenorul Guardiola va tine pe banca de rezerve cativa jucatori buni, pentru meciul cu Werder Bremen. Este posibil ca Vidal si D.Costa sa nu faca parte din echipa de start, precum Benatia si Tasci. Referitor la absenti din cauza accidentarilor, trebuie sa-i mentionam pe Alaba si Kimmich.

Werder Bremen

Se afla intr-o forma buna si isi poate continua seria de rezultate pozitive, chiar daca va avea in fata un adversar foarte puternic. S-a vazut ca Bayern nu este invincibila, iar Werder va trebui sa incerce sa o invinga si sa joace la fel de bine cum a facut in meciul cu Bayer Leverkusen cand a castigat cu 4-1, acum doua etape. In ultima etapa a reusit sa faca acelasi scor 4-1 cu Hannover. A inscris 8 goluri in doua meciuri, iar daca mai adaugam si remiza 2-2 cu Darmstadt, puntem spune ca a marcat de 10 ori in 3 etape. Pizarro a avut 3 reusite in meciul cu Leverkusen si una cu Hannover. Antrenorul Skripnik a trimis in teren aceeasi echipa in ultimele doua etape si isi dorea sa faca la fel si in meciul cu Bayern, doar ca de aceasta data va trebui sa faca unele modificari din cauza cartonaselor galbene primite de unii jucatori. Doi mijlocasi importanti Fritz si Junuzovic vor fi inlocuiti probabil de Veljkovic si Ujah.  

{{notification_msg}}