Duel la subsolul clasamentului: Granada - Levante

Analiza meciuri

Granada – Levante

Acesta este un meci foarte important pentru ambele echipe si totodata un derby al etapei. Granada este pozitionata mai bine in clasament, fiind pe locul 18 si are cu doua puncte mai multe decat echipa de pe pozitia a 19 a, Levante. Granada este intr-o forma mai slaba si nu a mai castigat de 6 etape. Weekend-ul trecut, Levante a obtinut o victorie pretioasa, in timp ce Granada a fost infranta. In intalnirea din turul campionatului, cei din Granada au triumfat cu scorul de 2-1, insa trebuie sa tinem cont ca Levante este neinvinsa in ultimele 3 meciuri de pe terenul Granadei.

Granada

Duce o lupta in partea de jos a clasamentului, inca de la inceputul sezonului, ocupand cea mai buna pozitie doar deasupra zonei retrogradabile. De cateva sezoane duce o batalie pentru a ramane in La Liga. Acum situatia este mai delicata fata de campionatele trecute, in sezonul trecut, dupa ultima etapa a reusit sa se salveze. De data aceasta Granada are un program mai greu pe final, ultima runda jucand cu Barcelona, asa ca pana atunci va trebui sa fie pe o pozitie deasupra zonei retrogradabile. Acest duel cu Levante este foarte important, deoarece trebuie sa adune puncte. Ultima victoriei a Granadei s-a inregistrat in lun martie, in derby-ul cu Sporting Gijon. Vor lipsi El-Arabi si Foulquier, insa vestea buna este ca va reveni jucatorul Success.

Levante

Este intr-o situatie mai dezastroasa decat rivala din acest meci, fiind marea parte a sezonului in zona fierbinte a clasamentului. In prezent este la egalitate de puncte cu echipa de pe ultimul loc si etapa trecuta a fost invinsa acasa de catre Espanyol. Va trebuie sa obtina cat mai multe puncte din meciurile ramase pana la final, daca isi doreste sa ramana in prima liga. Mai are de disputat doar doua dueluri acasa, cu Athletic Bilbao si cu Atletico Madrid si putem spune ca soarta ei e petcetluita daca va pierde joi seara. Sezonul acesta a castigat doar o singura victorie si 3 remize acasa. Nici un rezultat de egalitate nu e bun in confruntarea cu Levante, insa ii poate da un gram de speranta. In ultima etapa a castigat 3 puncte foarte importante, in partida cu Espanyol. Nu-i vom vedea in teren pe Lerma si Juanfran. 

{{notification_msg}}