Duel la retrogradare: Levante - Getafe

Analiza meciuri

Levante – Getafe

Meciul din aceasta seara va fi unul foarte interesant pentru ca ambele echipe au mare nevoie de puncte in lupta pentru evitarea retrogradarii. Getafe este echipa mai bine pozitionata in clasamanet ocupand inaintea acestei etape pozitia a 13-a. Levante e in zona retrogradarii si sunt la 5 puncte distanta de ultimul loc neretrogradabil. In turul campionatului Getafe s-a impus in meciul direct cu 3-0.

Levante

Presiunea este mare pe umerii celor de la Levante mai ales in meciurile cu echipele accesibile. Au o serie de 3 infrangeri consecutive dar au jucat cu echipe din prima parte a clasamentului, Sevilla si Eibar in deplasare iar pe teren propriu au jucat cu Barcelona. Au nevoie de un rezultat pozitiv in acest meci pentru ca apoi vor disputa 2 meciuri grele cu Villareal si Real Madrid. Ne asteptam la schimbari in formula de start pentru ca Juanfran si Mari sunt accidentati iar Xumetra este suspendat.

Getafe

Cei de la Getafe au si ei o serie de 4 infrangeri consecutive dar au avut un tur de campionat bun si inca mai au 5 puncte peste zona retrogradarii. Nu au scapat de griji dar nu au o presiune la fel de mare ca cea a rivalilor din aceasta seara. Principala lor problema in ultimele meciuri a fost compartimentul ofensiv pentru ca nu au reusit sa marcheze in ultimele 3 partide. Au pierdut ultimele 2 meciuri de pe teren propriu cu acelasi scor 0-1 cu Bilbao si Atletico Madrid iar in deplasarea de la Malaga au primit un 3-0 sec. Vor avea pentru acest meci 2 reveniri, cea a fundasului central Cale si a fundasului dreapta Yoda.

{{notification_msg}}