Duel interesant pe Volkswagen Arena: VfL Wolfsburg – KAA Gent

Analiza meciuri

VfL Wolfsburg – KAA Gent

Aceasta confruntare din optimile Champions League, nu pare a fi cea mai interesanta, in ciuda faptului ca prima mansa a fost spectaculoasa inscriindu-se multe goluri. Avand in vedere ca in primul meci a castigat cu 3-2, Wolfsburg este echipa favorita la calificare. Trebuie sa amintim ca nemtii au avut un avantaj de 3 goluri, dar Gent nu a cedat, cum nici acum nu o va face. Inaintea acestui joc, Wolfsburg vine dupa 4 etape in Bundesliga, in care a inregistrat o remiza, o infrangere si doua victorii. Gent a jucat 3 etape in aceasta perioada in campionat si a obtinut o infrangere, un triumf si un rezultat de egalitate.

VfL Wolfsburg

Este o sansa importanta pentru Wolfsburg sa se califice in sferturile de finala, pe care nu trebuie sa o rateze. In meciul tur a aratat ca este mai buna ca Gent, iar daca nu se relaxau pe final, acum erau aproape siguri de calificare. Dupa victoria din Belgia, a remizat cu Hertha si a suferit o infrangere cu campioana Bayern Munchen. Important este ca si-a revenit si in ultimele doua etape a obtinut doua victorii, una din ele cu 4-0 in deplasare la Hannover. Sambata a primit vizita celor de la Borussia M’gladbach, fiind un meci foarte important in batalia pentru terminarea pe ultimul loc ce duce in Champions League. S-a descurcat foarte bine castigand cu 2-1, lucru ce o face sa se lupte in continuare pentru locul 3. Dupa meciul cu Hannover, antrenorul Hecking a facut doar o schimbare in primul 11 si anume l-a inlocuit pe Trasch cu Vierinha, doar in prima repriza. Absentii vor fi Naldo, Dost si Benaglio care sunt accidentati si ne asteptam ca in echipa de start sa fie Trasch.

KAA Gent

Este echipa care nu are nimic de pierdut in acest duel si trebuie sa-si joace sansa pana la capat. Avand in vedere ca a ajuns in aceasta faza a competitiei, este o performanta pentru club. In meciul tur, defensiva a rezistat pana in minutul 44, apoi a primit 3 goluri intr-un timp destul de scurt. O raza de lumina a aparut pe final cand a reusit sa inscrie de doua ori si acum poate spera la o calificare, chiar daca nu este intr-o forma foarte buna, tinand cont ca vine dupa cateva rezultate slabe obtinute in campionat. Prima data a pierdut cu Oostende, apoi a fost invinsa de Lokeren, dupa care a remizat acasa vinerea trecuta cu Leuven. Echipa de start a suferit cateva modificari in jocurile trecute, dar probabil acum vor fi titulari jucatorii din prima mansa, cu exceptia atacantului Depoitre si mijlocasului van der Bruggen care sunt accidentati.

{{notification_msg}}