Duel interesant pe Stamford Bridge: Chelsea – Tottenham

Analiza meciuri

Chelsea – Tottenham

In ultimul meci care se va juca sambata, din cadrul etapei cu numarul 13 a campionatului Premier League se vor intalni doua rivale din Londra, Chelsea si Tottenham. Echipa de pe Stamford Bridge este liderul clasamentului si are cu 5 puncte mai mult decat ocupanta locului 5, Tottenham. Chelsea se poate lauda cu cele 6 victorii obtinute, iar Tottenham este singura echipa neinvinsa din campionat. Confruntarile directe din sezonul trecut s-au incheiat la egalitate.

Chelsea

Am mentionat deja ca Chelsea se afla pe primul loc in Premier League inaintea acestui derby cu Tottenham si vine dupa o serie de 6 triumfuri consecutive, asa ca isi doreste sa castige toate punctele in meciul de sambata. Oaspetii sunt dezamagiti ca au ratat calificarea in saisprezecimile Champions League, in timp ce jucatorii lui Conte au inceput sa evolueze excelent cu formula 3-4-3. A incasat doar un singur gol in ultimele 6 etape si practica un joc foarte eficient. Etapa trecuta a invins-o in deplasare cu 1-0 pe Middlesbrough. Diego Costa a inscris si in prezent este golgheter cu 10 reusite. Acesta este ajutat in atac de catre Hazard si Pedro. Pe lista accidentatilor se regasesc: Zouma, Lotus-Cheek si van Ginkel.

Tottenham

Are moralul afectat dupa infrangerea din Champions League suferita in fata celor de la Monaco, acum cateva zile, asa ca in ultima partida din grupe se va lupta cu CSKA Moscova pentru locul 3, care o califica in Europa League. Totusi se astepta sa obtina mai mult din acel meci, insa n-a fost asa, cu toate ca inainte a evoluat foarte bine in campionat. A pierdut cu 2-1 in Monaco, insa acum va trebui sa se concentreze asupra disputei cu Chelsea, daca isi doreste sa ramana in continuare neinvinsa in Premier League. In cele 12 etape, jucatorii antrenorului Pochettino au inregistrat 6 victorii si tot atatea remize, motiv pentru care se afla pe locul 5 in clasament. Nu-i vom vedea in teren pe Davies, Lamela si Alderweireld.

{{notification_msg}}