Duel interesant pe Alianz Arena: Bayern Munchen – RB Leipzig

Analiza meciuri

Bayern Munchen – RB Leipzig

Prima parte a sezonului din Bundesliga din acest an, se incheie cu un duel interesant intre primele doua echipe din clasament, care sunt la egalitate de puncte. Bayern are un golaveraj mai bun si ne asteptam sa o vedem in postura de lider, in timp ce Leipzig cu adevarat o surpriza. A fost infranta o singura data de catre Ingolstadt, iar in etapa precedenta s-a impus in fata celor de la Hertha. Bavarezii vin dupa o serie de 5 victorii, iar in weekend-ul trecut au invins-o greu pe Darmstadt. Va fi prima confruntare dintre aceste doua cluburi.

Bayern Munchen

A castigat ultimele partide, insa are o evolutie variabila, deoarece s-a luptat mult pentru victorie in fata unor adversari modesti. O perioada buna de timp a primit gol in fiecare meci, insa in ultimele 3 etape nu s-a mai intamplat acest lucru. In Champions League s-a impus cu 1-0 in fata celor de la Atletico Madrid, apoi a invins-o cu 5-0 pe Wolfsburg in campionat. Douglas Costa a marcat golul care i-a adus cele 3 puncte din partida cu Darmstadt, in care Bayern a triumfat cu 1-0. Face o mare greseala pentru ca isi subestimeaza adversarii. In deplasarea din Darmstadt nu au Robben si Boateng, iar Ribery si Lahm nu au fost inclusi in primul 11, de catre antrenorul Ancelotti. Probabil ii vom vedea acum titulari pe jucatorii mentionati mai inainte, cu exceptia lui Boateng si Coman, care vor absenta din cauza accidentarilor.

RB Leipzig

Sambata trecuta s-a impus pe teren propriu cu 2-0 in fata celor de la Hertha si s-a revansat fata de fani, pentru ca acum doua etape a suferit prima infrangere. A jucat bine cu Ingolstadt, dar nu a avut noroc. Regreta ca a pierdut puncte in acel meci, fiindca daca era mai atenta acum ocupa prima pozitie in Bundesliga. In etapa trecuta a demonstrat din nou ca este o echipa puternica care si-a propus sa termine sezonul in topul clasamentului. Antrenorul Hasenhuttl nu se va putea baza pe seriviciile lui Keita si Halstenberg, fiindca sunt accidentati. Este posibil sa-i vedem in echipa de start pe Bernardo, D.Kaiser si Schmitz.

{{notification_msg}}