Duel interesant în Serie A: Udinese – SSC Napoli

Analiza meciuri

Udinese – SSC Napoli

Este un meci din cadrul etapei a 9 a, in care ocupanta locului 15 Udinese va primi vizita echipei de pe pozitia secunda, Napoli, care are cu 10 puncte mai mult. Din acest motiv napoletanii sunt considerati favoriti, mai ales ca au 5 victorii consecutive in meciurile directe cu adversara de azi.

Udinese

Desigur nu se va da invinsa din prima si va incerca sa produca o surpriza in partida de sambata, tinand cont ca Napoli poate fi obosita datorita meciului din Champions League. Pe de alta parte se concentreaza doar asupra campionatului, fiindca din Cupa Italiei a fost eliminata destul de repede. A pierdut in ultimele 3 etape, iar acum are un avantaj de 3 puncte fata de echipele aflate in zona retrogradabila. Doua infrangeri s-au conturat in duelurile cu Juventus si Lazio, insa meciul  pierdut cu Bologna i-a nemultumit si mai mult pe fani. Antrenorul Velasquez a anuntat ca va folosi o tactica ofensiva in partida cu Napoli, dar nu va putea conta pe Bad, Igelsson si Pezzella.

SSC Napoli

Oaspetii din Napoli au bifat 4 victorii si un esec in ultimele 5 dispute, care s-a conturat in fata campioanei Juventus, aflata la 6 puncte distanta. Totusi dupa ce a invins-o pe Sassuolo, a ramas pe locul secund si are 2 puncte avantaj fata de urmaritoarea Inter si 3 fata de Lazio. A remizat fara goluri in Champions League cu Steaua Rosie Belgrad, apoi s-a impus cu 1-0 pe teren propriu in duelul cu Liverpool. Pe lista accidentatilor se regasesc Chiriches, Younes, Meret si Ghoulam.

{{notification_msg}}