Duel interesant în Serie A: FC Torino – Inter Milan

Analiza meciuri

FC Torino – Inter Milan

Doua echipe din partea de sus a clasamentului, vor deschide etapa cu numarul 29 din Serie A. Ocupanta locului 10, FC Torino, se afla la 15 puncte in spatele lui Inter Milan, situata pe pozitia a 5 a. Ambele evolueaza bine in ultima vreme si din acest motiv multa lume se asteapta sa vada goluri in partida de sambata, la fel cum s-a intamplat si in tur, cand Inter s-a impus cu 2-1 pe Giusseppe Meazza.

FC Torino

Spera sa obtina cele 3 puncte din disputa cu Inter, mai ales ca va avea sprijinul fanilor. Pentru ca sa realizeze acest lucru trebuie sa joace mult mai bine fata de cum a facut in etapa precedent, cand a fost infranta cu 3-1 de Lazio. Jucatorii antrenorului Mihajlovic au inregistrat 3 remize si 6 infrangeri in ultimele 9 partide din deplasare. Totusi, recent a terminat la egalitate 2-2 pe terenul Fiorentinei. A pierdut derby-ul orasului cu Juventus, dupa care a bifat 3 victorii si doua egaluri, motiv pentru care inca se mai afla la mijlocul clasamentului. Trebuie sa foloseasca o tactica ofensiva daca vrea sa aiba sanse la un rezultat pozitiv in acest duel cu Inter. Desigur, sunt asteptari mari de la golgheterul Belotti. Pe lista accidentatilor se afla Carlao, Obi si Avelar.

Inter Milan

A pierdut acum 3 etape in Roma, dar in ultimele doua partide a castigat si a inscris multe goluri. Etapa trecuta Inter a invins-o pe Atalanta cu scorul de 7-1. A fost cel de-al 4 lea triumf din ultimele 5 meciuri. Jucatorii antrenorului Pioli s-au mai impus in confruntarile cu Cagliari, Empoli si Bologna. Asadar, Inter este favorita, dar ramane de vazut ce tactica va aborda, tinand cont ca se afla la 2 puncte in spatele ocupantei locului 4, Lazio. Trebuie sa precizam ca echipa de pe Giusseppe Meazza a marcat de 12 ori in precedentele doua partide si ne asteptam sa vedem acelasi prim 11.

{{notification_msg}}