Duel interesant în Premier League: Burnley – Sunderland

Analiza meciuri

Burnley – Sunderland

Este un meci cu doua echipe aflate in partea de jos a clasamentului, insa Sunderland este sub presiune fiindca se afla pe un loc retrogradabil. Pentru oaspeti fiecare confruntare este foarte importanta pentru ca se lupta sa ramana in Premier League. Burnley evolueaza bine acasa si in etapa trecuta a obtinut o victorie, in timp ce Sunderland a fost infranta in deplasare de Manchester United. In intalnirile directe din sezonul trecut pe acest teren s-a impus Sunderland cu scorul de 2-0, iar celalalt meci s-a incheiat cu o remiza alba.

Burnley

Nu este intr-o forma buna, deoarece in ultimele 7 meciuri a castigat de doua ori si a avut parte de 5 esecuri. Acele doua victorii s-au conturat in partidele cu Middlesbrough si cu Bournemouth, pe teren propriu. In deplasare a obtinut doar un punct pana acum. A pierdut la limita cu Tottenham si cu West Ham, iar cu putin noroc putea remiza. Toata lumea se astepta ca antrenorul Dychewould sa faca mai multe modificari in primul 11, insa n-a fost asa. Este posibil sa-l vedem in echipa de start pe Defour, in locul lui Marney care este accidentat.

Sunderland

Intampina dificultati de la inceputul sezonului, iar acum se afla pe o pozitie retrogradabila. Cele 8 infrangeri si doua remize au dus-o in aceasta situatie. A bifat doar 4 victorii pana acum, insa nu a fost de ajuns pentru a scapa de zona fierbinte a clasamentului. A inceput sa evolueze din ce in ce mai bine, cu toate ca a fost infranta in etapa trecuta cu 3-1 de catre Manchester United. Ultimele 3 victorii s-au conturat pe teren propriu. Acum doua etape a invins-o acasa cu 1-0 pe Waftord. In ciuda rezultatelor slabe, pe banca tehnica a ramas tot antrenorul David Moyes. Pe lista accidentatilor se afla Januzaj si Love.

{{notification_msg}}