Duel interesant în La Liga: Leganes – Real Sociedad

Analiza meciuri

Leganes – Real Sociedad

Ambele echipe au remizat recent, insa Real Sociedad este mai bine pozitionata in clasament, multumita celor 3 puncte in plus, ocupand pozitia a 7 a. Leganes se afla in partea inferioara a clasamentul, mai exact pe locul 13. Este interesant faptul ca Leganes nu are nici o victorie acasa, toate cele 3 triumfuri, inregistrandu-le in deplasare, iar Sociedad evolueaza mult mai bine acasa, unde a castigat cele mai multe puncte. In ultimele doua meciuri Leganes a fost infranta, in timp ce Real Sociedad a pierdut in deplasarea cu Athletic Bilbao si a castigat acasa cu Alaves. Va fi prima confruntare directa dintre aceste doua echipe.

Leganes

Este pentru prima data in La Liga si avand in vedere ca este deasupra zonei retrogradabile, nu are de ce sa fie nemultumita. In prezent are cu doua puncte mai mult fata de echipele care sunt pe pozitii retrogradabile si evolueaza mult mai bine in deplasare, decat pe teren propriu. In etapa a doua a reusit sa remizeze fara goluri cu Atletico Madrid. A pierdut duelurile cu Barcelona, Sevilla si Valencia, insa era de asteptat sa se intample acest lucru. In etapa trecuta a suferit un esec usturator cu 4-0 pe terenul celor de la Malaga. Antrenorul Garitano face modificari destul de rar in primul 11. Probabil Szymanowski, Insua si Unai Lopez vor face parte din echipa de start.

Real Sociedad

Are o evolutie variabila si recent a inregistrat un esec si o victorie. In ultimele 6 etape a obtinut victorii doar in fata fanilor, iar in deplasari a fost invinsa de fiecara data, cu exceptia meciului din Pamplona. Doar Real Madrid a plecat cu toate punctele de pe stadionul lui Sociedad. Real Sociedad are un numar de 4 victorii, din care una la limita cu 1-0 in fata celor de la Betis. A pierdut derby-ul cu marea rivala Athletic Bilbao, dupa ce a condus cu 2-0. Antrenorul Eusebio nu face multe modificari in echipa de start, insa a fost nevoit dupa duelul cu Betis, deoarece Aldo s-a accidentat. In precedentele doua partide a folosit acelasi prim 11. Nu credem ca-l vom vedea din primul minut pe Zaldua. 

{{notification_msg}}