Duel interesant în La Liga: Celta Vigo - Deportivo La Coruna

Analiza meciuri

Celta Vigo – Deportivo la Coruna

Celta va incepe acest meci dintr-o postura mai buna, fiind pe pozitia a 6 a, ce duce in Europa League. Obiectivul ei este sa ramana pe locul 6 sau sa mai urce o pozitie in clasament. Deportivo are cu 12 puncte mai putin si se afla undeva la mijlocul clasamentului, dar nu e la distanta mare de zona retrogradabila. Etapa trecuta Deportivo a reusit sa obtina o victorie, dupa multe rezultate slabe. Celta Vigo a castigat ultimele doua meciuri si a pierdut doar o data in ultimele 6 etape. Duelul din tur s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru Deportivo La Coruna.

Celta Vigo

Evolueaza destul de bine, lasand deoparte dezastrul care a fost pe Santiago Bernabeu, cand a pierdut cu 7-1.  Inainte a fost infranta de Barcelona, iar intre aceste doua meciuri a obtinut doua victorii si a remizat cu Villareal. Dupa infrangerea cu Real Madrid, a castigat doua confruntari fara sa primeasca gol. Prima data a castigat cu 1-0 acasa cu Real Sociedad, dupa care a urmat victoria cu 2-0 din Valencia. Antrenorul Berizzo a trimis in teren aproape aceeasi echipa de start, cu exceptia lui Aspas care s-a accidentat si lui Radoja care a lipsit din cauza cartenoselor galbene acumulate. Vor lipsi Hernandez, Diaz si Fontes, insa vor reveni la echipa Radoja si Aspas.

Deportivo La Coruna

Pentru Deportivo este foarte important ca a castigat confrantarea trecuta, pentru ca in 18 etape nu a obtinut nici o victorie. Din fericire, a reusit sa adune multe puncte in turul campionatului. La un moment dat a fost pe locul 5, dar seria lunga de rezultate negative a scos-o din lupta pentru cupele europene. Acum este mai aproape de zona retrogradabila si trebuie sa aiba grija mare in urmatoarele meciuri. Va trebui sa se concentreze in acest duel, pentru ca poate fi considerat un derby. Putem spune ca Deportivo este campioana remizelor, deoarece are 15 pana acum, fiind jumatate din meciurilor jucate in acest sezon. Meciul trecut a castigat cu ultima clasata Levante, dupa ce a reusit golul victoriei cu 5 minute inainte de fluierul final. Dupa infrangerea suferita in duelul cu Atletico Madrid, antrenorul Sanchez a facut o serie de modificari ce a schimbat echipa in bine. Nu se stie daca ii vom vedea in teren pe mijlocasul Cani si pe fundasul Sidnei.

{{notification_msg}}