Duel interesant în Bundesliga: Bayern Munchen – Werder Bremen

Analiza meciuri

Bayern Munchen – Werder Bremen

Bundesliga va incepe cu primul meci in care va juca campioana Bayern Munchen, cu Werder Bremen. Desigur ca bavarezii isi doresc un nou titlu si putem afirma ca se afla intr-o forma foarte buna, avand in vedere ca au castigat deja Supercupa, iar in Cupa au trecut de prima runda. Pe Werder probabil o vom vedea luptandu-se pentru a ramane in prima liga. In Cupa, Werder a fost eliminata in prima runda, de o echipa dintr-o liga inferioara. In confruntarile directe din sezonul trecut Bayern a castigat acasa cu 5-0 si in deplasare cu 1-0. S-au intalnit si intr-un meci din Cupa Germaniei, castigat tot de bavarezi cu scorul de 2-0.

Bayern Munchen

Este al treilea meci oficial pentru Bayern din acest sezon, iar primele doua au fost de ajuns pentru a vedea forta echipei care a facut schimbari minore in lot, in aceasta vara. Trebuie sa precizam ca pe banca tehnica acum se afla Carlo Ancelotti. Bayern Munchen a castigat duelul din Supercupa cu Borussia Dortmund, cu 2-0. In prima runda din Cupa a invins-o fara probleme cu 5-0 pe Carl Zeiss Jena, meci in care atacantul Lewandowski a inscris de 3 ori. In acel duel nu au fost titular Alonso, Hummels, Alcantara si Xabi. Vor lipsi din cauza accidentarilor, Robben, Boateng, Coman, Badstuber si Costa.

Werder Bremen

A scapat de retrogradare in ultima etapa din sezonul precedent, multumita unui gol marcat pe finalul meciului cu Eintracht Frankfurt. Multe puncte slabe s-au vazut in primul duel oficial din Cupa, cu Lotte, o echipa din liga a 3 a. Cu totii ne asteptam sa se califice mai departe, deoarece editia trecuta Werder a ajuns pana in semifinale, unde a fost oprita de Bayern Munchen. A evoluat foarte slab si este a 4 a oara in ultimele 6 sezoane cand nu poate trece de prima runda din Cupa Germaniei. Antrenorul Skripnik i-a introdus in echipa de start in acel meci, pe Moisander, Thy, L.Saneo si M. Kruse. Pe lista absentilor din partida cu Bayern, ii enumeram pe: Kruse, Bartels, Bargfrede, Pizzaro, S.Garcia si A.Johannsson.

{{notification_msg}}