Duel interesant în Bundesliga: Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt

Analiza meciuri

Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt

Aceasta etapa din Bundesliga aduce cateva meciuri, intre echipe ce lupta pentru a termina pe o pozitie ce duce in cupele europene, cu cele ce incearca sa ramana in prima liga. Bayer Leverkusen isi doreste sa ajunga in Champions League sau in cel mai rau caz in Europa League, in timp ce Eintracht Frankfurt lupta pentru a scapa de retrogradare. Bayer se afla pe locul 4 si este intr-o situatie buna, deoarece are cu un punct mai putin decat echipa de pe locul 3, Hertha. Eintrach Frankfurt este penultima in clasament si o desparte 3 puncte de prima pozitie salvabila. Gazdele sunt intr-o forma mult mai buna, pentru ca in ultimele 5 meciuri nu au pierdut, iar Eintracht a reusit doar o victorie in ultimele 10 dueluri. In intalnirea din tur, Bayer Leverkusen a castigat cu 3-1 in Frankfurt.

Bayer Leverkusen

Se afla intr-o forma grozava dupa ce a fost eliminata din Europa League, deoarece a trecut peste problemele cu jucatorii din lot. Absenta multor jucatori a fost si cauza din care a parasit competitia europeana dupa dubla cu Villarreal. Acum probabil va incerca sa termine pe un loc ce duce in Champions League si a doua varianta este pozitia de Europa League. Bayer Leverkusen a castigat ultimele 4 dueluri din campionat fara sa primeasca vreun gol, cu toate ca s-a confruntat cu lipsa unor jucatori importanti de pe linia de fund. Antrenorul Schmidt este nevoit sa faca modificari in primul 11, deoarece in ultima etapa, in Cologne, jucatorii sai au primit cartonase galbene, iar Wendt si Ramalho vor absenta sambata. Sunt accidentati K.Papadopoulos si Toprak, iar probabil L.Bender va juca pe pozitia de fundas central si tanarul Henrichs pe flancul stang. Ne asteptam sa-l vedem titular pe Kiessling.

Eintracht Frankfurt

Infrangerea din etapa trecuta cu Hoffenheim a adus-o intr-o situatie mai dificila. Trebuie sa precizam ca rivala din acel meci este una din echipele ce se lupta pentru evitarea retrogradarii si asta nu a fost deloc bine pentru Eintracht. Mai sunt sanse sa se salveze, insa va trebui sa castige si in deplasare, pentru ca acasa mai are de disputat doua meciuri, dintre care unul cu Borussia Dortmund. Isi doreste sa obtina un rezultat pozitiv, mai ales ca nu a fost invinsa in ultimele doua dueluri din Leverkusen. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, ca trebui sa faca cateva modificari in atac, deoarece in ultimele 8 confruntari a reusit sa inscrie doar de doua ori. Antrenorul Smith se confrunta cu probleme de lot si schimba in mod constant echipa de start, motiv pentru care ne asteptam sa vedem si sambata, un prim 11 diferit fata de cel din etapa trecuta. Probabil vor fi titulari : Huszti, Russ si Reinartz.

{{notification_msg}}