Duel interesant in Brazilia: Fluminense – Atletico Paranaense

Analiza meciuri

Fluminense – Atletico Paranaense

Doua echipe aflate in partile opuse ale clasamentului se vor intalni in primul meci al etapei cu numarul 5 din Serie A, in Rio de Janeiro. Fluminense ocupa pozitia a 5 a, iar Atletico Paranaense are cu 8 puncte mai putin si este penultima. Oaspetii s-au concentrat mai mult asupra Cupei Libertadores si s-a calificat in optimi, insa si gazdele au trecut in faza urmatoare din Cupa Sudamericana. In confruntarile directe din sezonul precedent, Atletico Paranaense s-a impus cu 1-0 acasa, iar in Rio de Janeiro scorul a fost egal 1-1.

Fluminense

Putem spune ca Fluminense s-a descurcat si in campionat. Dupa ce sezonul trecut a dezamagit terminand pe locul 13, acum a obtinut 9 puncte in primele 4 etape, cu antrenorul Braga pe banca tehnica si este la 1 punct distanta de liderul Chapecoense. A bifat victorii in fata celor de la Santos, Atletico Mineiro si Vitoria, iar singurul esec s-a conturat in partida din deplasare cu Vasco da Gama. In Cupa Sudamericana i-a invins pe uruguayenii de la Liverpool. In Cupa Braziliei a pierdut in fata celor de la Gremio in optimi. Ne asteptam sa o vedem jucand in ofensiva din primul minut in duelul cu Atletico Paranaense. Din cauza accidentarilor vor lipsi Sornoza, Gum si Giovanni, iar Wellington Silva nu s-a recuperat complet.

Atletico Paranaense

Am mentionat deja ca oaspetii din Coritiba au avut un start de sezon mai slab, tinand cont ca au obtinut doar un punct in primele 4 etape, motiv pentru care ocupa penultimul loc. Antrenorul Autuorio a fost demis recent, iar in locul sau a fost adus pe banca tehnica Eduardo Baptista, care a remizat acasa cu Flamingo. Intre timp, Atletico Paranaense s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Braziliei dupa ce a eliminat-o pe Santa Cruz, iar in Copa Libertadores va juca in optimi. Sezonul trecut a terminat pe locul 6 in Serie A. Pe lista accidentatilor se regasesc Cabral, Guilherme, Cleberson, Alberto si David.

{{notification_msg}}