Duel în Turcia: Beşiktaş – Gaziantepspor

Analiza meciuri

Besiktas – Gaziantepspor

In acest meci din prima liga turca avem o mare favorita si aceea este Besiktas, care se lupta la titlu alaturi de liderul Basaksehir. Besiktas isi doreste sa obtina cele 3 puncte, mai ales ca adversara evolueaza modest si se afla in zona retogradabila. Gaziantepspor a trecut printr-o serie de 8 infrangeri care s-a incheiat cu o victorie in Cupa. In confruntarile directe din sezonul trecut Besiktas a castigat de doua ori cu 4-0 si trebuie sa precizam ca ultimul triumf a celor de la Gaziantepspor s-a conturat in 2012.

Besiktas

Putem spune ca aproape totul mers bine pentru Besiktas pana in luna decembrie. Evolua in 3 competitii si nimeni nu o putea invinge. In primele 5 meciuri din Champions League a inregistrat 4 remize si o victorie, iar in campionat rareori termina la egalitate. Primul esec a fost cu Dynamo Kiev, intr-un duel foarte important care o putea califica in saisprezecimile competitiei. Totusi a terminat pe locul 3 in grupa si va juca in primavara Europa League. A urmat victoria cu Bursaspor si infrangerea in fata celor de la Kasimpasa, in campionat. In cupa a terminat la egalitate cu Boluspor, asadar a fost cea mai nefasta perioada din acest sezon. Pe lista indisponibililor se afla : Talisca, Erkin, Kavlak si Adriano.

Gaziantepspor

A fost la mijlocul clasamentul, insa acum se afla in zona retrogradabila, din motive clare. Gaziantepspor a pierdut in 6 etape, iar acum va avea un meci foarte dificil pe terenul celor de la Besiktas. In total a inregsitrat 10 esecuri in liga si este echipa cu cea mai slaba defensiva. Dupa primele 5 infrangeri, conducerea clubului a hotarat sa-l aduc pe banca tehnica pe antrenorul Tashin Tama, care a debutat tot cu un esec, in duelul cu Galatasaray. Acum noul antrenor este Ibrahim Uzulmez, dar din pacate pentru fani seria de rezultate negative a continuat si Gaziantepspor a fost invinsa cu 2-1 de Rizespor. Probabil il vom vedea pe Can in locul lui Elyasa, care va lipsi din cauza suspendarii.

{{notification_msg}}