Duel în Serie B: Ternana- Benevento

Analiza meciuri

Ternana – Benevento

Ultimul meci al etapei cu numarul 13 din Serie B, va fi un duel intre ocupanta locului 17, Ternana si echipa de pe pozitia a 7 a, Benevento, care are cu 6 puncte mai putin. Ambele au castigat acasa in etapa trecuta si au pus capat seriei negative prin care treceau. Va fi prima confruntare in liga secunda, dintre aceste doua cluburi. Pana acum s-au intalnit doar in liga a 3 a si ultima data s-a intamplat acum 5 ani, cand Ternana s-a impus de doua ori.

Ternana

Cu siguranta se gandeste la o noua victorie, chiar daca Benevento este pozitionata mai bine in clasament. In etapa precedenta Ternana a invins-o cu 4-3 pe Novara si asa jucatorii antrenorului Carboni au intrerupt seria de 6 remize si 3 infrangeri. Acum este deasupra zonei retrogradabile, datorita acelor rezultate de egalitate si are acelasi numar de puncte ca si Avellino, ocupanta locului 18. Acum isi doreste sa obtina cele 3 puncte si are sanse, pentru ca evolueaza mai bine pe teren propriu. In cele 6 partide jucate acasa, a fost invinsa doar o singura data si a inregistrat 3 remize si doua triumfuri. O veste buna e ca va reveni in echipa de start fundasul Meccariello. Va lipsi mijlocasul Coppola din cauza ca este accidentat.

Benevento

Este nou promovata si joaca primul sezon in Serie B. Pentru ca sa faca fata esalonului secund, a adus in aceasta vara un nou antrenor cu expierenta, Marco Baroni si cativa jucatori mai buni. Totusi in startul sezonului, a fost eliminata din Cupa Italiei, de catre Salernitana. In primele 7 etape din campionat a obtinut 4 victorii si 3 remize, iar dupa aceste rezultate se afla pe un loc ce o califica in play-off pentru promovare in Serie A. Din pacate, au urmat pentru Benevento cateva rezultate negative si abia etapa trecuta a reusit sa castige cu 2-0 in fata celor de la Spezia. Acum ne asteptam sa vedem acelasi prim 11 ca si in partida precedenta. Cisse si Lopez vor absenta din duelul de luni seara.

{{notification_msg}}