Duel în Serie B: FC Bari – SPAL

Analiza meciuri

FC Bari – SPAL

Bari este echipa mult mai cunoscuta din aceasta confruntare, insa SPAL este pozitionata mai bine in clasamentul din Serie B si putina lume se astepta la acest lucru, deoarece este nou promovata in esalonul secund. Se afla pe locul 3 si are cu 3 puncte mai putin decat primele doua clasate, asadar este o contracandidata la promovare. Bari ocupa locul 9 si este la 7 puncte in spatele adversarei. Trebuie sa precizam ca este neinvinsa de 4 etape, iar Spal vine dupa o victorie la scor. Aceste doua cluburi nu s-au mai intalnit de 50 de ani.

FC Bari

Evolueaza variabil si din acest motiv este pe pozitia a 9 a in clasament. La inceputul sezonului a fost pe locul 4, dupa primele 5 etape. Apoi au urmat rezultate slabe si acum vine dupa 4 meciuri fara infrangere. A castigat de doua ori acasa si in doua partide a terminat la egalitate. Joaca mai bine acasa unde a obtinut cele mai multe puncte, iar in deplasare a inregistrat doar un triumf, in disputa cu Perugia si a remizat de 5 ori. Acum doua etape s-a impus in fata celor de la Avellino cu 2-1, intr-un duel in care mijlocasul Fedele a intors soarta meciului, reusind sa marcheze de doua ori. In partida precedenta a fost egalata in minutele de prelungire de Ascoli si scorul final a fost 1-1. Doumbia il va inlocui pe Daprela, care va lipsi din cauza ca este suspendat.

SPAL

A intampinat dificultati la inceputul sezonului si a jucat destul de slab. In primele 6 etape a bifat doar o victorie, dar sa nu uitam ca este o echipa care abia a promovat in Serie B. Apoi a trecut printr-o serie de 7 dueluri fara infrangere, care a fost oprita acum doua etape de esecul cu Pro Vercelli. In confruntarea trecuta s-a impus cu 4-0 in fata celor de la Ternana. Este una din cele mai bune echipe din esalonul secund, mai ales atunci cand evolueaza pe propriul stadion si are sprijinul fanilor. O veste buna pentru antrenor este aceea ca vor reveni in primul 11, Gasparetto si Mora. Va absenta mijlocasul Catagnetti si probabil va fi inlocuit de Arini.

{{notification_msg}}