Duel în Serie B: AS Cittadella – Spezia

Analiza meciuri

AS Cittadella – Spezia

Este o confruntare din etapa cu numarul 32, intre doua echipe care se lupta pentru a ajunge in play-off. Cittadella ocupa in prezent locul 9 in clasament si are cu un punct mai putin decat ocupanta pozitiei a 7 a, Spezia. Oaspetii sunt intr-o forma mai buna, fiindca in precedentele 5 partide a inregistrat doua victorii, o remiza si de doua ori a fost infranta, in timp ce Cittadella si-a intrerupt seria de rezultate pozitive in etapa trecuta cand a pierdut. In ultimele confruntari directe Spezia a bifat doua triumfuri si de 4 ori scorul a fost egal.

AS Cittadella

Una din acele remize s-a conturat in toamna trecuta, iar acum putem spune ca Cittadella are un mic avantaj fiindca joaca pe teren propriu. Etapa precedenta a pierdut surprinzator cu 2-1 in Ascoli.  Totusi nu mai evolueaza asa de bine cum a facut-o la inceputului sezonului, cand a ocupat prima pozitie din clasament. In ultimele 9 etape, Cittadella a pierdut de 4 ori, a terminat tot atatea partide la egalitate si a castigat o data acasa in fata celor de la Trapani. Asta inseamna ca acum are nevoie de un rezultat pozitiv in meciul cu Spezia, mai ales ca este o adversara cu privire la locurile ce duc in play-off. O veste buna e ca va reveni fundasul Pelagatti, dar pe de alta parte vor absenta Scaglia, Lora si Iori.

Spezia

Se lupta sa ajunga in play-off, ca si in sezonul trecut cand a fost eliminata in semifinala de Trapani. Este adevarat ca nu a jucat foarte bine in prima parte a sezonului, dar dupa cateva rezultate pozitive a urcat pe locul 7 in clasament. Cu noul antrenor Di Carlo, Spezia nu a aratat prea multe in meciurile din deplasare, insa pe teren propriu a inregistrat 4 victorii si o remiza. Acum Di Carlo este nevoit sa faca cateva modificari in echipa de start, daca se gandeste sa obtina cele 3 puncte puse in joc. Nene si Piu nu vor juca, pentru ca nu s-au recuperate complet.

{{notification_msg}}