Duel în Serie B: AC Perugia – FC Bari

Analiza meciuri

AC Perugia – FC Bari

Vom analiza o confruntare din a doua etapa din Serie B, care se va avea loc sambata. Dupa ce s-a calificat in faza urmatoarea a Cupei Italiei, Perugia a smuls si un punct din deplasarea de la Cesena, in timp ce Bari a fost eliminata din Cupa, de catre Palermo si a pierdut in prima etapa cu Citadella. In intalnirile directe din sezonul trecut, Bari s-a impus acasa cu 1-0, iar pe terenul Perugiei scorul a fost egal, 0-0.

AC Perugia

Va incerca sa obtina cele 3 puncte, avand in vedere ca stie ce tactica sa aplice in duelurile cu Bari. Jucatorii Perugiei au un moral bun, avand in vedere ca au obtinut un punct din partida cu Cesena si datorita faptului ca s-au calificat in cea de-a treia runda din Cupa, dupa ce au trecut de Carpi si Alessandria. Conducerea clubului este multumita de venirea noului antrenor Bucci, cat si de ceilalalti jucatori care au sosit la echipa in aceasta vara. Din acest motiv, ne aspteptam sa vedem acelasi prim 11, care a fost si in confruntarea precedenta. Vor lipsi di Carmine si Chiosa, fiindca sunt accidentati.

FC Bari

A eliminat-o pe Cosenze din prima runda a Cupei, o echipa dintr-o liga inferioara. In cea de-a doua runda a fost oprita de Palermo, iar in prima etapa din campionat a fost infranta acasa cu 2-1 de Cittadella. Noul antrenor Stellone a fost nevoit sa-l inlocuiasca in primul 11, pe Romizi cu Ivan, un jucator adus in aceasta vara. Trebuie sa precizam ca Stellone a venit pe banca tehnica, imediat dupa ce Bari a fost eliminata in play-off de catre Novara. FC Bari si-a imbunatatit lotul in aceasta perioada de transferuri cu 5 jucatori, care probabil vor fi rezerve in meciul cu Perugia. Antrenorul nu va putea conta de aceasta data pe Valiani, Remizi si di Cesare.

{{notification_msg}}