Duel in Serie A: SSC Napoli – AC Fiorentina

Analiza meciuri

SSC Napoli – AC Fiorentina

Cel mai interesant meci din Serie A de sambata, va fi o confruntare intre ocupanta locului 5, Napoli, si echipa de pe pozitia a 3 a, Fiorentina. Ambele au acumulat cate 6 puncte, insa “violetii” au restanta o partida. In sezonul trecut echipa din Firenze a fost mai buna, deoarece primul meci s-a incheiat cu o remiza alba, iar duelul de pe teren propriu l-a castigat cu 3-0.

SSC Napoli

Asadar, acesta poate un motiv in plus pentru napoletani de a se ravansa fata de fani pe stadionul San Paolo, mai ales ca etapa trecuta Napoli a fost infranta cu 3-0 de Sampdoria. In primele doua etape jucatorii antrenorului Ancelotti au obtinut doua victorii importante,  2-1 cu Lazio in deplasare si 3-2 acasa cu Milan. Este clar ca sunt probleme in defensiva, iar acum ne asteptam ca antrenorul sa ia masuri. Vor fi schimbari in primul 11 pentru ca Ghoulam, Younes, Meret si Chiriches sunt accidentati.

AC Fiorentina

Oaspetii din Firenze sunt intr-o forma mai buna inaintea acestui derby cu Napoli, deoarece in primele doua partide disputate din acest sezon au invins-o cu 6-1 pe Chievo si cu 1-0 pe Udinese. Alaturi de Juventus a obtinut maximum de puncte pana acum, insa Fiorentina are cu un meci mai putin jucat, deoarece partida cu Sampdoria a fost amanata din cauza accidentului din Genoa. Pe de alta parte, antrenorul Pioli a folosit 8 jucatori noi in cele doua etape, iar alti 5 asteapta sa debuteze, printre care se numara si atacantul Mirallas. Dragowski il va inlocui in poarta pe Lafont, deoarece acesta s-a accidentat in disputa cu Udinese, iar Veretout va reveni in echipa de start.

{{notification_msg}}