Duel în Serie A:Chievo Verona - Fiorentina

Analiza meciuri

Chievo Verona - Fiorentina

In etapa cu numarul 36 din Serie A se vor intalni doua echipe din prima parte a clasamentului, Chievo care ocupa locul 8 si Fiorentina care ocupa locul 5. Chievo a iesit din lupta pentru o pozite de cupa europeana iar Fiorentina se lupta pentru un loc de Europa League cu Inter. Fiorentina a castigat ultimele 7 intalniri directe.

Chievo Verona

Chievo are o serie pozitiva pe teren propriu cu 4 victorii si doua remize care i-a ajutat sa urce pana pe locul 8, problemele lor apar cand joaca in deplasare de unde au adunat doar 4 puncte in ultimele 3 etape. Locul 8 pentru ei este excelent avand in vedere ca au unul din cele mai mici bugete din campionat. Sunt o echipa foarte omogena in aparare dar in ultimele etape au inceput sa marcheze mai mult iar in meciurile cu Palermo si Frosinone au marcat 8 goluri. In acest meci nu vor putea juca Izco, Frey, Spolli si Dainelli.

Fiorentina

Fiorentina a pierdut ultimele doua partide dar nu si-au periclitat locul 5 pentru ca si principala urmaritoare Milan a inregistrat o serie de rezultate negative. Sunt la 5 puncte de echipa de pe locul 4 ,Inter, si in cele 3 etape ramase nu cred ca vor reusi sa ii depaseasca in clasament si astfel sa obtina calificarea directa in grupele Europa League. Obiectivul lor la startul sezonului a fost un loc de Champions league dar sunt la 12 puncte de acel obiectiv. In meciul de la Chievo au doar doi jucatori absenti pe Benalouan si varful Babacar.

{{notification_msg}}