Duel în prima liga din Rusia: Ural – Dinamo Moscova

Analiza meciuri

Ural – Dinamo Moscova

Este un duel din etapa cu numarul 19 din prima liga rusa, care pune fata in fata doua echipe aflate in zona de mijloc a clasamentului, Ural fiind pe locul 8 si Dinamo Moscova pe 11, la 6 puncte distanta. In confruntarile din ultimele doua sezoane victoria a fost de partea gazdelor de doua ori pentru Dinamo si o data pentru Ural.

Ural

Din cele spuse Ural isi doreste sa castige acest joc, mai ales ca este intr-o forma mai buna decat oaspetii din Moscova. A evoluat variabil pana la finalul iernii, dar au incheiat turul cu un triumph acasa cu 3-1 in fata celor de la Mordovia si o remiza 2-2 in deplasare la Lokomotiv Moscova. Dupa acea disputa si-a pastrat pozitia la mijlocul clasamentului, avand in vedere ca acum are si 10 puncte mai mult decat primul loc retrogradabil, dar mai important de atat este ca se afla la 4 puncte de prima pozitie ce duce in cupele europene. In acelasi timp a evoluat fara doi mijlocasi titulari, Podberezkin si Erokhin, iar lipsa mijlocasului Ryanzatsev arata ca echipa joaca mai slab decat in turul campionatului. Antrenorul Skripchenko are probleme in ceea ce priveste primul 11, Fiedler, Khozin si Lungua sunt accidentati, iar Fontalla nu se stie daca va intra pe teren, probabil fiind inlocuit de Novkiov.

Dinamo Moscova

Jucatorii lui Dinamo Moscova nu trec printr-o perioada favorabila, tinand cont ca au fost eliminati din sferturile de finala ale Cupei Rusiei, saptamana trecuta dupa meciul din deplasare cu Amkar, terminat cu scorul 3-1. Acest rezultat a aratat ca cei de la Dinamo nu se afla fara motiv pe pozitia a 11 a in clasament. Pe finalul turului a obtinut doua remize, una cu Lokomotiv acasa, si cealalta in deplasare cu Mordovia. In ciuda rezultatelor slabe managerul s-a hotarat sa-l pestreze pe tanarul antrenor Kobelev, care a pierdut in perioada de iarna a transferurilor, doi jucatori Kokorin si Zhirkov fiind transferati la campioana Zenit. In afara de acestia, a mai plecat si fundasul austriac Buttner. A incercat sa astupe aceste lipsuri cu jucatori adusi de la mai multe echipe precum Samara, Anzhi, Dinamo Minsk si Elfsborg. Nu vor fi prezenti in duelul cu Ural: Danilkin, Sosnin si Samba.

{{notification_msg}}