Duel în Premier League: Watford – West Ham

Analiza meciuri

Watford – West Ham

Ultimul meci de sambata din cadrul etapei cu numarul 26, a campionatului Premier League, va fi un duel londonez intre doua echipe aflate la mijlocul clasamentului, in care ocupanta locului 13, Watford se va intalni cu West Ham, echipa de pe pozitia a 10 a. Ambele sunt departe de zona retrogradabila si vor juca mai relaxat, asa cum au facut-o in tur cand Watford s-a impus cu 4-2 in deplasare.

Watford

Nu va fi usor pentru Watford sa obtina inca o victorie in aceasta confruntare, pentru ca West a inceput sa joace din ce in ce mai bine. Pe de alta parte, jucatorii antrenorului Mazzari au pierdut in deplasare etapa trecuta, 2-0, cu Manchester United, punand capat unei serii de doua victorii si doua remize in campionat. Trebuie sa precizam ca a reusit sa se impuna in fata celor de la Arsenal. In FA Cup a castigat cu 2-0 partida cu Burton, iar apoi a fost infranta surprinzator in saisprezecimi de Millwall, o echipa din liga a 3 a. Ne asteptam sa vedem modificari facute in primul 11, de catre antrenorul Mazzari, avand in vedere ca Watford a fost infranta in runda precedenta. Pe lista accidentatilor se afla Kabasele Pereyra, Zuniga, Amrabata si Pantilimon.

West Ham

Am mentionat deja ca West Ham a inceput sa evolueze mai bine fata de cum o facea in tur, cand a pierdut confruntarea directa cu 4-2 in fata celor de la Watford. Intre timp jucatorii antrenorului Bilic au avut doua serii de rezultate bune, in ultima au inregistrat 3 victorii, un egal si o infrangere pe teren propriu cu Manchester City. In celelalte partide s-a impus in deplasarea din Middlesbrough si Southampton, iar dupa victoria cu Crystal Palace a terminat la egalitate 2-2, cu West Bromwich. West Ham joaca mai bine in deplasare si ne asteptam sa o vedem cat mai mult in ofensiva, in acest duel. Antrenorul se confrunta cu probleme de lot, deoarece unii jucatori importanti sunt accidentati. Din acest motiv vor lipsi Tore, Nordtveit, Carroll Ogbonna, Masuaku, Sakho si Arbeloa.

{{notification_msg}}