Duel în Premier League: Leicester – Burnley

Analiza meciuri

Leicester – Burnley

In aceasta sambata, fosta campioana a Angliei, Leicester o va intalni pe nou promovata, Burnley. Cu toate ca exista o mare diferenta de valoare intre ele, ambele echipe au inregistrat aceleasi rezultate in primele 4 etape si cu 4 puncte se afla la in partea de jos a clasamentului. Leicester a fost mult mai buna in ultimele confruntari directe.

Leicester

Acum 3 zile a evoluat foarte bine la debutul in Champions League, in duelul din deplasare cu campioana Belgiei, Club Brugge. Dupa triumful cu 3-0, Leicester a facut un pas important spre iesirea din grupe. Pe de alta parte, in campionat nu a decursul totul asa cum se astepta, pentru ca a fost infranta in partidele de pe terenului lui Hull si a lui Liverpool, iar acasa a remizat cu Arsenal si s-a impus in fata galezilor de la Swansea. Are un moral ridicat inaintea disputei cu Burnley si probabil antrenorul Ranieri va trimite in teren acelasi prim 11, care a obtinut victoria in Champions League. Cuplul de atacanti Vardy-Slimani, va face tot posibilul sa-i aduca lui Leicester cele 3 puncte, dupa duelul cu Burnley. Vor absenta: Schlupp, Mendy si Simpson.

Burnley

Este multumita ca a acumulat 4 puncte pana acum, mai ales ca in etapa a doua a invins-o cu 2-0 pe Liverpool. In celelalte meciuri a evoluat mai slab si a pierdut pe teren propriu cu Swansea, iar apoi a avut parte de un nou esec pe Stamford Bridge. Cel de-al 4 lea punct a fost obtinut in etapa trecuta, cand a terminat la egalitate 1-1, cu Hull. A fost eliminata din Cupa Ligii, de catre Accrington, o echipa dintr-o liga inferioara. Antrenorul Dyche este nevoit sa imbunatateasca atmosfera la echipa inaintea acestei partide cu Leicester. Este posibil sa-l vedem pe Hendrick in locul lui Marney, iar atacantul Barnes va fi singurul absent. 

{{notification_msg}}