Duel în Premier League: Crystal Palace – Burnley

Analiza meciuri

Crystal Palace – Burnley

Este un duel din etapa cu numarul 35, intre doua echipe aflate in partea de jos a clasamentului. Crystal Palace aflata pe locul 12, are cu doua puncte mai mult decat Burnley, care ocupa pozitia a 16 a. Avand in vedere ca oaspetii au 5 puncte avantaj fata de zona retrogradabila, vor incerca sa obtina un rezultat favorabil pe Selhurst Park. In tur Burnley a triumfat cu 3-2.

Crystal Palace

Cu siguranta vor face tot posibilul sa castige, mai ales ca vor juca in fata fanilor. Etapa trecuta a fost infranta acasa cu 1-0 de Tottenham, dar inainte Crystal Palace a avut o serie de 6 victorii, o remiza si un esec, iar acum are cu 7 puncte mai mult fata de ocupanta locului 18, Swansea. Trebuie sa precizam ca antrenorul Allardyce obisnuieste sa foloseasca o tactica ofensiva, deoarece echipa sa marcheaza foarte des, cu exceptia partidei cu Tottenham. Acum o asteapta un meci greu pe Crystal Palace, tinand cont va vor lipsi din cauza ca sunt accidentati, jucatorii: Wickham, Tomkins, Dann, Remy, Souare, Sakho si portarul Mandanda.

Burnley

Nu demult se afla la mijlocul clasamentului, dar a trecut printr-o serie slaba de rezultate care au dus-o doar cu doua pozitii deasupra zonei retrogradabile si acum are cu 5 puncte mai mult decat locul 18. Cu siguranta va face tot posibilul sa castige si sa-si revina dupa infrangerile suferite in fata celor de la Manchester United si Everton. Este singura echipa din Premier League care nu a reusit sa castige in deplasare in acest sezon. Antrenorul Dyche nu se va putea baza pe serviciile jucatorilor: Marney, Vokes, Arfield, Mee, Barton si Long.

{{notification_msg}}