Duel în play-off-ul din Serie B: FC Bari - Novara

Analiza meciuri

FC Bari – Novara

Al doilea sfert de finala din play-off-ul pentru promovare, ne aduce un duel intre Bari, care a terminat campionatul pe locul 5 si Novara care s-a clasat pe pozitia a 8 a, la o distanta de 3 puncte. Trebuie sa mentionam ca Novara a fost penalizata cu doua puncte de catre Asociatia Italiana de Fotbal, iar asta inseamna ca diferenta reala dintre cele doua echipe a fost de 1 punct. In ultimele 5 intalniri directe, Bari s-a impus de 4 ori si o data scorul a fost egal.

FC Bari

Acel rezultat de egalitate s-a concretizat in turul campionatului pe terenul lui Bari, asa ca echipa gazda va trebui sa fie foarte atenta in duelul de miercuri seara. Putea sa evite acest meci, daca castiga in ultima etapa cu Trapani, dar a pierdut cu 2-1, fiind infranta a doua oara consecutiv. Jucatorii antrenorului Camlone au triumfat acasa cu 3-2 in fata celor de la Brescia, iar inainte de esecul cu Cagliari, au avut o serie de 6 victorii si 3 remize. Presupunem ca antrenorul Camlone a invatat din cele doua infrangeri si va folosi acum o tactica mai eficienta. Del Grosso, Gentsoglou si Cissokho sunt accidentati si nu vor putea intra pe teren in partida cu Novara.

Novara

Faptul ca a fost penalizata cu doua puncte la startul sezonului, i-a motivat mai mult pe jucatorii de la Novara, care au reusit sa se calfice in play-off-ul pentru promovare in Serie A. Dupa ce a obtinut victorii in ultimele 3 etape cu Entella, Modena si Ascoli, Novara a reusit sa termine pe locul 8. Antrenorul Baroni va incerca sa caute toate punctele slabe ale echipei si sa profite in duelul cu Bari, findca ca nu va fi usor pentru Novara, sa castige. Trebuie sa mentionam ca Novara a avut cea mai buna defensiva din Serie B si va fi de mirare daca o vom vedea din startul partidei jucand mai mult in jumatatea sa de teren. Baroni nu va putea conta in meciul de miercuri seara, pe mijlocasul Lazarevic si fundasul Faraoni.

{{notification_msg}}