Duel în Ligue 1: FC Girondins Bordeaux – Paris Saint-Germain

Analiza meciuri

FC Girondins Bordeaux – Paris Saint-Germain

Etapa cu numarul 25 din Ligue 1 se va deschide cu o confruntare intre doua cluburi care au trofee in vitrine. Bordeaux a castigat ultimul trofeu acum 8 ani de zile, iar PSG este campioana in precedentele 4 sezoane. Totusi parizienii au intampinat unele dificultati si se afla in prezent pe locul secund, in timp ce rivala din Bordeaux ocupa pozitia a 6 a si are cu 16 puncte mai putin. Recent PSG a invins-o cu 4-1 in semifinala Cupei Ligii, precum si in confruntarea directa din tur, care s-a incheiat cu scorul de 2-0.

FC Girondins Bordeaux

Totusi sa nu uitam ca Bordeaux a castigat un meic direct si a remizat in ultimele dispute de pe terenul celor de la PSG, ceea ce ne arata ca are sanse in duelul de vineri seara. Jucatorii antrenorului Gouvernnec s-au impus de 3 ori si tot de atatea ori au remizat in precedentele 6 partide din Ligue 1. Asadar, Bordeaux se va lupta pana la finalul sezonului pentru un loc ce duce in Europa League. A fost oprita in semifinalele Cupei Ligii, de catre PSG, iar inainte le-a invins pe Dijon si Lorient. Etapa trecuta a castigat cu 4-0 in deplasare cu Caen, asa ca cel mai probabil vom vedea acelasi prim 11 in confruntarea cu PSG. Pe lista accidentatilor se regasesc: Traore, Toure, Maurice-Belay, Lewczuk si Ounas.

Paris Saint-Germain

In etapa precedenta din Ligue 1, a invins-o greu acasa pe Lille cu 2-1, multumita unui gol marcat pe final. PSG a deschis scorul in minutul 70 prin Cavani, iar dupa 4 minute oaspetii au egalat. Noul intrat, Lucas a reusit sa inscrie golul victoriei. Din acest motiv ne asteptam sa-l vedem in echipa de start. De asemenea credem ca vor fi modificari in linia de fund si la mijloc. Din cauza accidentarilor vor lipsi: Meunier, Pastore, Trapp, Krychowiak si Verratti. In ciuda acestor probleme, parizienii se vor lupta pentru cele 3 puncte, fiindca sunt in spatele liderului Monaco.

{{notification_msg}}