Duel în La Liga: Villarreal – Celta Vigo

Analiza meciuri

Villarreal – Celta Vigo

Ambele au bifat cate 3 victorii, insa Villarreal este pozitionata mai bine pentru ca are cu 3 puncte mai mult si nu a pierdut nici un meci. Trebuie sa precizam ca pe langa cele 3 victorii, are si 4 rezultate de egalitate. Atat Celta Vigo, cat si Villarreal evolueaza in Europa League si au cate o victorie si o remiza. Este interesant ca Celta a inceput noul sezon cu 3 infrangeri, iar acum are o serie de 6 meciuri in care nu a pierdut si a triumfat in ultimele 4 dueluri. In sezonul precedent, Celta s-a impus cu 2-1 pe El Madrigal, iar in Vigo rezultatul a fost egal, 0-0.

Villarreal

Este una din cele 3 echipe neinvinse din La Liga, deoarece are o defensiva buna care a primit doar 4 goluri si a remizat de 4 ori. A trecut prin cateva probleme de la inceputul sezonului, de cand a fost eliminata din play-off-ul Champions League, de catre Monaco, dar antrenorul Marcelino a reusit usor sa treaca peste. Echipa si-a revenit si a inceput sa evolueze bine in Europa League, unde a invins-o pe Zurich. In campionat a bifat victoria cu Real Sociedad, Malaga si Osasuna. Pe teren propriu a terminat la egalitate cu Sevilla, dar si cu Real Madrid. Acum vine dupa doua remize, prima in Europa League cu Steaua, apoi cea de pe stadionul lui Espanyol, in campionat. Antrenorul a facut unele modificari in primul 11, pentru Europa League, insa in La Liga, foloseste cei mai importanti jucatori. Pato si Sansone vor fi in atac in acest meci, insa vestea proasta e ca va lipsi atacantul Soldado.

Celta Vigo

A avut parte de un start slab de sezon, dar a inceput sa joace din ce in ce mai bine. Se afla undeva la mijlocul clasamentului, dar putem spune ca a disputat deja cele mai dificile partide. A fost infranta de Atletico si Real Madrid, dupa care spre uimirea tuturor a invins-o acasa pe Barcelona. O victorie s-a conturat si in Europa League, competitie in care a pierdut cu 2-0 in fata celor de la Panathinaikos. In campionat s-a impus si in duelurile cu Espanyol si Sporting Gijon. In partida cu Barcelona a reusit sa marcheze de 4 ori si scorul final a fost 4-3. Probabil ii vom vedea pe Rossi si Jonny Castro in echipa de start, iar P.Hernandez va absenta, fiindca este accidentat.

{{notification_msg}}