Duel în La Liga: Valencia – Betis Sevilla

Analiza meciuri

Valencia – Betis Sevilla

Putem spune ca este un derby de la subsolul clasamentului si cele 3 puncte puse in joc sunt foarte importante pentru ambele echipe. Valencia s-a despartit de cativa jucatori in aceasta vara si acum ocupa ultima pozitie din clasament, dupa ce in primele doua etape a avut parte de esecuri. Betis si-a imbunatatit lotul, insa dupa infrangerea din Barcelona, o obtinut un punct in etapa trecuta. In sezonul precedent Betis a remizat 0-0 pe Mestalla, iar acasa s-a impus cu 1-0 in fata Valenciei. Trebuie sa adaugam ca jucatorii lui Betis Sevilla nu au marcat in ultimele 4 partide din deplasare.

Valencia

A trecut printr-o perioada mai dificila in ultima vreme si spera sa se imbunatateasca atmosfera de la echipa cat mai repede. In prima etapa a pierdut acasa cu 4-2 duelul cu Las Palmas. Trebuie sa precizam ca a condus in acel meci, dar defensiva a aratat multe semne de slabiciune care au dus la esec. In etapa precedenta a fost infranta cu 1-0 de Eibar, dupa ce a avut multe ocazii de poarta, dar a primit un gol din lovitura de la 11 metri. Valencia a pierdut doi jucatori de calitate, Mustafi s-a transferat la Arsenal si P.Alcacer la Barcelona. Si-a imbunatatit lotul prin venirea lui Munir, Mangala si Garay, iar antrenorul Ayestran se poate baza pe serviciile lor in meciul cu Betis. Va lipsi Abdennour pentru ca este accidentat.

Betis Sevilla

Poate fi o echipa interesanta in acest sezon, deoarece a facut unele transferuri importante. Au sosit unii jucatori care au fost imprumutati, pe altii i-a vandut, precum mijlocasul N’Diaye , iar acum pe banca tehnica este noul antrenor Gustavo Poyet. Este clar ca e nevoie de timp pentru a se forma un grup puternic. A obtinut un singur punct in primele doua etape si a reusit sa inscrie doua goluri in poarta Barcelonei. A jucat in formatia 5-3-2 si Ruben Castro a fost atacantul care a marcat pentru Betis. In fata celor de la Deportivo a fost favorita, insa nu a putut obtine mai mult de 1 punct. Printre noii jucatori se numara: Durmisi, Ruiz, Mandi, Sanabria si Gutierrez. Vor absenta Martin si Sanabria.

{{notification_msg}}