Duel în La Liga: Real Sociedad – Betis Sevilla

Analiza meciuri

Real Sociedad – Betis Sevilla

Aceste doua echipe au inregistrat rezultate asemanatoare la inceputul sezonului, iar acum ambele au evolutii variabile si sunt situate undeva la mijlocul clasamentului din La Liga. Betis are un punct mai mult, deoarece are o remiza in plus. Atat Sociedad, cat si Betis au cate doua victoria, una pe teren prorpiu si una in deplasare. In precedentele doua partide au obtinut o victorie si o data au fost infrante. In etapa trecuta Betis a castigat si Real Sociedad a pierdut. Betis nu a mai castigat pe Stadionul lui Sociedad, de aproape 13 ani.

Real Sociedad

A inceput modest noul sezon, insa nu a avut alta sansa, pentru ca la inceput a fost infranta de Real Madrid, apoi a castigat duelul cu Osasuna, dupa care a remizat cu Espanyol si din nou a suferit un esec in fata lui Villarreal. Acum doua etape a facut cel mai bun meci, cand s-a impus cu 4-1 in disputa cu Las Palmas. Meciul trecut a pierdut cu 2-0, cu Eibar, insa a jucat cu un om mai putin pe teren o jumatate de repriza, dupa ce Elustondo a fost eliminat. Real Sociedad a avut un pic de noroc atunci, pentru ca adversarii au ratat un penalty, insa nu a putut rezista pana la final si a incasat doua goluri. A reusit sa inscribe 3 goluri in prima repriza cu Las Palmas, tinand cont ca Yuri Bercich si C.Martinez s-au accidentat. Probabil ca antrenorul Eusebio ii va introduce in echipa de start pe Oyarzabal si Xabi Alonso.

Betis Sevilla

Are doua victorii, doua remize si de doua ori a fost infranta. Era de asteptat sa piarda cu Barcelona si cu Sevilla in deplasare, insa putea sa obtina un punct. A castigat puncte in doua meciuri in care a fost favorita, cu Granada si Deportivo. Betis s-a impus in deplasarea de la Valencia, dupa care a castigat cu 1-0 pe teren propriu duelul cu Malaga. Antrenorul Poyet a facut unele modificari in echipa de start, dupa infrangerea din derby-ul orasului. Si acum e posibil sa vedem unele schimbari la mijloc si in atac, pentru ca unii jucatori sunt inca accidentati. 

{{notification_msg}}